IT&C

Crin Antonescu : NU imi dau demisia pentru un escroc

Crin Antonescu : NU imi dau demisia pentru un escroc
 
blankStim cu totii faptul ca Traian Basescu se intoarce in functia de presedinte al Romaniei , conform deciziei CCR.
Astazi fostul presedinte interimar Crin Antonescu, a tinut o conferinta de presa prin care a anuntat ca o sa respecte decizia Curtii si ca nu se indoieste de modul in care s-a luat decizia, dar este  nedreapta pentru ca nu au fost auzite vocile a 8 milioane si jumatate dintre romani.
Pe de alta parte CCR a refuzat sa ia act la faptul ca cel putin peste 2 milioane de romani nu puteau sa fie pusi pe listele permanente si astfel nu s-a indeplinit cvorumul.
 
Pentru PNL si Crin Antonescu , Traian Basescu nu mai exista , fiind un presedinte nelegitim. Basescu forteaza revenirea la putere ignorand in mod abject ce are de spus poporul si anume ca nu mai doreste nimeni sa coabiteze cu acesta.
 
Crin Antonescu nu se retrage din politica pentru ca Traian Basescu a fost demis in mod legal si moral, si are tot dreptul sa ramana in partidul PNL pentru oameni. Acesta a spus ca nu fuge din fata combinatiilor politice efectuate de catre gasca PDL dar si ale doamnei Macovei si sa lase poporul singur . Crin Antonescu ramane in slujba celor 8 milioane de cetateni pe care ii indeamna sa lupte pentru votul lor care a fost batjocorit si calcat in picioare, dar sa respecte constitutia si legile in vigoare.
 
Acesta preconizeaza ca Traian Basescu o sa continuie sa minta, sa fure, ca nu o sa isi dea demisia si ca ar trebui sa continuam sa luptam pentru un singur vot , o singura viata, un singur popor. Printre randuri Antonescu a indemnat poporul sa iasa in strada si sa isi manifeste nemultumirea dar in mod legal si civilizat pentru ca se pare, votul nu este suficient.
Este posibil ca astazi sa existe o conferinta de presa si cu Victor Ponta.
blank
 
 
 
blank