Politic, Stiri

Crin Antonescu loveste in tot

Antonescu: Suntem singuri impotriva lui Basescu si a PSD

Crin AntonescuCrin Antonescu, si-a anuntat pe colegii din conducerea PNL, in sedinta convocata ca urmare a scandalului provocat de senatorul Sorin Rosca Stanescu, ca de acum sunt singuri impotriva PSD.

„Suntem singuri impotriva lui Basescu, a PSD si a unor institutii internationale. Cred ca toate aceste povesti cu tergiversarile si ce fac cei din PSD eu cred ca trebuie sa le rezolvam pana la vacanta parlamentara”, a spus Crin Antonescu, potrivit unor inregistrari audio facuta in secret la sedinta. „Ce spun eu nu e ca nu e suficient sa ne plangem pentru ca normal sa incerce sa ia pe imaginea lor (social-democratii – n.red.) tot ce e bun in Guvern. Astea sunt lucruri naturale – problema e ce facem noi? Pai, s-a pus degetul pe i, puntul pe i, degetul pe rana. Ce parghii avem si cand si cum, prin ce mijloace le accesam si care este granita pana la care se merge. Eu am invocat la inceput episodul cu Sorin Rosca Stanescu pentru ca ei sunt foarte bine organizati”, a precizat seful liberalilor. Totodata, Antonescu

le-a cerut liberalilor sa fie mai organizati si mai coerenti pentru ca au in fata o noua conjunctura politica, in care social-democratii s-au aliat cu cei din PP-DD si cu Elena Udrea. „Asta este, avem o situatie foarte grea. Am incercat sa inteleg toata aceste increngaturi de institutii… Nu am mania persecutiei, dar toate sunt indreptate impotriva noastra si cu forta noastra limitata e cam greu sa raspundem”, a spus Antonescu, dand exemplu Agentia Nationala de Integritate, care ii cerceteaza pe liberali imediat cum dau cate o declaratie. Liderul PNL si-a invatat colegii ce sa spuna in emisiuni, facand apel la o strategie mai buna de comunicare. Astfel, daca cei din PNL vor fi intrebati de Sorin Rosca Stanescu, atunci ei sa raspunda „ca nuca in perete”, anume ca se ocupa de Codul Silvic si de eficientizarea IMM-urilor, pentru ca „nu exista alta solutie”, sustine Antonescu.

blank