IT&C

Crin Antonescu cere explicatii publice procuraturii

Crin Antonescu cere explicatii publice procuraturii
blankConform declaratiei de presa acordata astazi de catre presedintele actual Crin Antonescu , a anuntat ca desi Parchetul actioneaza in mai multe judetele ale tarii , ancheta ilegala conform societatilor civile si a numerosilor ziaristi , dansul nu doreste sa intervina, desi este de acord ca actiunea aduce cu perioada ceausista.
Considera necesar ca procurorul general sa aduca explicatii publice pentru faptele din ultimele zile asupra cetatenilor. Nu stie in ce masura marturia cu  Sfanta Scriptura , din poarta in poarta , ar clarifica situatia votului fiecaruia .In mare doreste clarificarea situaitiei pentru a nu exista confuzii iar efectul social sa nu duca la descurajarea populatiei de nu se mai prezenta la vot in viitor.
Deasemenea cere sprijin pentru clarificare si ministrului Victor Ponta , cu care , a precizat ca nu este de acord in afirmtia dansului cu privire la Traian Basescu cum ca ar teroriza populatia si ca ar trebuie sa inceteze. Antonescu considera ca daca exista vreun cetatean agresat in acest sens sa sesizeze organele abilitate. Practic in acest moment asteptam un raspuns din partea doamnei Kovesi sa aduca justificari pentru actele procurorilor in cursul zilei maine.
Daca ti-a placut articolul, urmareste-ne pe pagina de Facebook!
Guzun Alice 
blank