Vasile Lavric
Actualitate, Featured

Criminalul Vasile Lavric, suspectat de uciderea a trei soții și a unei iubite, judecat pentru omor și profanare de morminte

Vasile Lavric, bărbatul din judeţul Suceava suspectat de uciderea a trei soţii şi a unei iubite, a fost trimis în judecată pentru omor şi profanare de morminte.

Individul, supranumit “mâncătorul de femei”, în vârstă de 63 de ani va răspunde deocamdată în instanţă doar pentru una dintre crimele de care este bănuit: anchetatorii îl acuză că şi-ar fi ucis ultima soţie anul trecut.

Vasile Lavric a fost trimis în judecată doar pentru unul dintre cele 4 omoruri de care este suspectat. Procurorii îl acuză de omor calificat şi profanare de morminte.

Ei susţin că în noaptea de 10 spre 11 iunie anul trecut, bărbatul şi-ar fi luat soţia de acasă cu o platformă de tractare spunându-i acesteia ca trebuie să ajute un client aflat la o distanţă mai mare de casă. Lavric ar fi a dus-o pe femeie într-un loc necunoscut unde ar fi omorât-o şi apoi i-ar fi ascuns trupul.

Vă reamintim că bărbatul de 63 de ani mai este suspectat şi de uciderea a altor 3 femei, care i-au fost partenere de-a lungul anilor.