Actualitate, Featured

Criminalul evadat de la Penitenciarul Focșani, greu de prins

Au trecut aproape 24 de ore de la fuga deținutului de la Penitenciarul Focșani  Vasilică Ciobotaru, aflat în regim deschis, la un punct de lucru în comuna Golești.

De ieri după-amiază, MAI a mobilizat peste 100 de polițiști și jandarmi, care au pornit în căutarea evadatului. Ei sunt sprijiniți de personalul Penitenciarul Focșani și de un elicopter al Inspectoratului General de Aviație. ”În această dimineață, începând cu ora 07.00, au fost reluate căutările pentru găsirea și prinderea evadatului.

La activitățile de căutare participă 110 polițiști, 62 lucrători din cadrul penitenciarului și 16 jandarmi. Vom beneficia și astăzi de sprijin aerian din partea Inspectoratului general de aviație,care va trimite un elicopter”, au anunțat reprezentanții IPJ Vrancea.

Ciobotaru Vasilică are de 39 de ani, este din comuna Boghești, județul Vrancea, recidivist, și execută o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârșirea unei infracțiuni de omor calificat. El fusese condamnat în anul 2005 la o pedeapsă de 22 de ani de închisoare