Ar fi fost prins criminalul din Ghimpați, care ar fi omorât-o și ar fi incendiat-o pe Mihaela Sabina Mircea, mama unui copil în vârstă de opt ani, pe care îl creștea singură.

Cine ar fi criminalul din Ghimpați

Conform unor surse, criminalul din Ghimpați ar fi un fost client fidel al salonului de masaj din București la care lucra Mihaela Sabina Mircea, în vârstă de 32 de ani.

Acest suspect, care nu este singurul în acest caz, a fost arestat în propria sa casă. Anchetatorii au făcut percheziții în locuința acestuia, în speranța că vor găsi noi indicii ce să confirme că el a omorât-o pe femeie.


Rudele tinerei care a fost găsită ucisă și incendiată la Ghimpaţi, judeţul Giurgiu au declarat, sâmbătă, că au reclamat dispariția Mihaelei Sabina Mircea cu trei luni în urmă la Poliţia din Pantelimon. Acestea au fost informate abia cu o săptămână în urmă că tânăra a fost dată în urmărire generală.

Familia Mihaelei Sabina Mircea crede că tânăra a fost răpită, sechestrată şi ucisă. Ultima conversaţie pe au purtat-o cu ea le-a ridicat suspiciuni.

Criminalul din Ghimpați care a incendiat-o și a ucis-o pe Sabina, a fost prins

”I-am spus să vină acasă pentru că copilul se simte rău. A spus că o să vină, e măritată. Tatăl copilului este un turc. E trecut copilul pe numele unui turc. Îi plătea o alocaţie copilului.

(La ultima conversație, n.r.) Se mai auzea o voce de bărbat. Nu mi-a spus unde este plecată. Mi-a spus băiatul (fiul Sabinei, n.r.) că se mai auzea o voce de bărbat. O învăţa ce să vorbească, Ne-a spus că e la muncă cu acte în regulă”, a spus o femeie, rudă a victimei.

Ce s-a întâmplat cu fiul victimei
Aceeași rudă a victimei a declarat că Mihaela Sabina Mircea nu a mai trecut pe acasă de şase luni,. Femeia și-a lăsat fiul în vârstă de opt ani în grija familiei.

”Acum două luni de zile, ea ne-a trimis un mesaj pe telefon să vină să bage copilul înapoi la şcoala unde l-a înscris. A spus că ea s-a măritat cu cineva şi o să vină să-şi ia copilul să-l ducă la şcoală”, a spus femeia, la România TV.

Apoi, familia victimei nu a mai primit nicio veste de la Sabina şi a mers la Poliţie pentru a-i anunţa dispariţia.

”S-a dus sora mea cu o fotografie, cu copie după buletin, şi au dat-o dispărută. Cei de la Poliţie i-au cerut un număr de telefon, ori noi nu aveam niciun număr de telefon. Ce mai vorbeau copiii cu ea pe Facebook”, a spus aceeași femeie.

”Acum două luni de zile, ea ne-a trimis un mesaj pe telefon să vină să bage copilul înapoi la şcoala unde l-a înscris. A spus că ea s-a măritat cu cineva şi o să vină să-şi ia copilul să-l ducă la şcoală”, a mai precizat femeia.

În plus, rudele au apelat la asistenţii sociali de la Protecţia Copilului, ca să fie îngrijit de autorități, dar acesta le-a rămas în grijă.

”Copilul este la noi pentru că nu aveam unde să-l ducem. Au venit de la Asistenţa Socială să-l ducem la Protecţia Copilului să-l lăsăm acolo şi ne-a spus că nu putem să-l lăsăm până când nu vine maică-sa, să vedem ce se întâmplă cu ea”, a mai spus femeia.

A trecut o săptămână de când femeie a fost găsită moartă și incendiată pe un câmp din Ghimpați, județul Giurgiu. Femeia locuia în orașul Bufea, din județul Ilfov.