pact cu diavolul
Featured, International

Criminalul care a ucis, în Londra, două surori, susține că a facut pact cu diavolul pentru a câstiga la Loterie

Tânărul britanic care în iunie anul trecut a ucis două surori după ce a încheiat un „pact cu diavolul” pentru a câștiga la loterie a primit 35 de ani de închisoare. Danyal Hussein, în vârstă de 19 ani, a fost găsit vinovat de uciderea celor două surori, ca parte a unui pact pe care l-a încheiat cu „forțe demonice”. Conform pactului, tânărul urma să ucidă cel puțin șase femei o dată la șase luni, pentru ca în viitor să câștige la loterie, scrie Reuters.

Danyal Hussein a fost condamnat la minim 35 de ani de închisoare.

Danyal Hussein, acum în vârstă de 19 ani, le-a înjunghiat mortal pe Bibaa Henry, 46 de ani, și Nicole Smallman, 27 de ani, într-un atac sălbatic petrecut într-un parc din nord-vestul Londrei, în iunie anul trecut. Femeile sărbătoriseră ziua de naștere a lui Bibaa Henry cu prietenii.

Hussein a comis crimele pentru a-și îndeplini partea sa de „contract” a facut pact cu diavolul pentru a câstiga la Loterie „Mighty King Lucifuge Rofocale”, pe care l-a semnat cu propriul sânge, promițând să „efectueze cel puțin șase sacrificii la fiecare șase luni”, atâta timp cât este liber și fizic capabil, scrie Mediafax.
pact cu diavolul
Surorile au rămas singure la primele ore ale dimineții. Ele au făcut 150 de fotografii, iar în ultima imagine apar cum privesc parcă îngrozite în lateral la ceea ce poliția crede că a fost sosirea lui Hussein.

„Hussein este un individ periculos, arogant și violent, care încă de la început nu a arătat nicio remușcare pentru acțiunile sale”, a declarat Maria Green, inspector detectiv în cadrul Poliției Metropolitane din Londra: „Sper că știind că va petrece acum mulți ani în spatele gratiilor va aduce puțină liniște celor dragi lui Bibaa și Nicole”.

Hussein a înjunghiat-o pe Bibaa Henry de 8 ori, iar pe Smallman de 28 de ori. După crime, el a târât cadavrele în pădure, unde au fost găsite a doua zi.

Hussein, care locuia cu mama sa, a fost depistat după petele de sânge găsite la locul faptei și a fost arestat aproape patru săptămâni mai târziu. Poliția crede că doar o rană la mână pe care a suferit-o în timpul crimelor l-a împiedicat să comită alte crime.

blank