Crimă oribilă din București
Actualitate, Featured

Crimă oribilă din București: Fiica unui milionar, ucisă cu bestialitate de iubit

Crimă oribilă din București, care a șocat întreaga țară. Fiica unui milionar a fost ucisă, cu sânge rece, de către un prieten al iubitului său. Ancheta continuă și în ziua de astăzi, ieșind la iveală lucruri nebănuite.

Noi detali despre o Crimă oribilă din Bucureșt București.
De ce a fost ucisă fata unui milionar de către cel mai bun prieten al iubitul său?
Diferența de statut social dintre cei doi era una enormă.

Manuela avea 30 de ani și tot ce își putea dori. Nu și-a imaginat o clipă că din cauza bărbatului de care se va îndrăgosti, de un nivel social mult inferior ei, urma să își găsească sfârșitul într-un mod tragic.

Ionuț, în vârstă de 23 de ani, era angajat de femeie, pentru diferite treburi casnice, precum plimbatul câinelui.

Pentru a-i plimba bichon-ul la fiecare 7 ore, tânărul primea suma de 500 de lei. Acesta însă, avea cu totul alte interese. Așa se face că a început o relație cu „șefa” sa.

Idila celor doi a fost una ascunsă de ochii lumii, însă Ionuț ajunsese să se mute în casa Manuelei, situată în Cartierul Latin al Capitalei.

„Manuela era o persoană discretă, în casa ei nu intrau prea multe persoane. Ea nu dorea ca relaţia dintre noi doi să fie cunoscută de vecini şi rude, pentru că aveam un statut social diferit“, a declarat Ionuț la dosarul în care este cercetat.

Totodată, Ionuț a susținut despre fosta lui iubită că obișnuia să consume droguri.

„De când am început relaţia, am ştiut că Manuela consumă marijuana, pentru a se relaxa şi a fi liniştită“, a dezvăluit tânărul.

Într-adevăr, după ce a fost ucisă, polițiștii au găsit în casa femeii o pungă cu ceea ce părea a fi canabis.

Femeia părea că vrea să încheie relația cu iubitul ei. Cel care a omotât-o era cel mai bun prieten al lui Ionuț, pe nume Petrescu. Criminalul avea 25 de ani absolvise 8 clase și lucrase ca muncitor necalificat, pe la hipermarketuri,

La momentul crimei, omul era şomer și intenționa să îi fure mașina Manuelei, un Range Rover Velar, în valoare de 90.0000 de euro.

Manuela a fost înjunghiată de 27 de ori cu un cuțit, în propria casă, unde și-a găsit sfârșitul într-o baltă de sânge. Fostul iubit a fost cel care a sunat la poliție, prefăcându-se speriat.

„Încarcerat în Penitenciarul Rahova și în așteptarea unei decizii a instanței după ce recunoscuse crima, Ionuţ Petrescu a murit la 1 iulie 2020 din cauza unei «intoxicaţii acute cu antidiabetice orale». El nu suferea de diabet. Ionuț L. este cercetat pentru complicitate la furt calificat într-un dosar disjuns“, scrie Playtech.


blank