Featured, Social

Crimă într-un coafor din Dâmbovița. Un subofițer MApN și-a ucis iubita din gelozie

Un subofițer MApN din Dâmbovița și-a ucis iubita într-un coafor. O femeie în vârstă de 27 de ani a fost înjunghiată mortal, marţi, de iubitul ei, într-un coafor din oraşul dâmboviţean Titu, în prezența mai multor cliente și a angajatelor. Se pare că omorul s-a petrecut pe fondul geloziei și al consumului de alcool.

UPDATE ora 19:55. MApN a făcut precizări cu privire la subofițerul care și-a ucis iubita. Potrivit MApN, autorul crimei din Dâmbovița este plutonierul Florin Oprea. Acesta este angajat al M.Ap.N. din anul 2009, perioadă în care a avut un comportament normal, nefiind implicat în alte evenimente. A trecut toate testările psihologice la care a fost supus conform normelor în vigoare. Ultima dintre aceste testări a fost efectuată în data de 19.10.2017, fiind declarat admis. Militarul este divorțat și are 2 copii.

UPDATE ora 19:10. Taximetristul care l-a dus la poliție pe subofițerul MApN care și-a ucis iubita a declarat că îl cunoștea pe bărbat și că, atunci când l-a văzut urcându-se în mașină, plin de sânge, a crezut că acesta era urmărit.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, este din localitatea dâmboviţeană Lunguleţu şi este subofiţer la o unitate militară din judeţ. Cei doi erau concubini şi au un copil minor.

Militarul trăise mai mult timp în concubinaj cu iubita lui cu aproape zece ani mai tânără decât el. Marți, el a intrat în coaforul unde femeia a mers pentru a-și face manichiura și a înjunghiat-o în fața angajatelor, dar și a celorlate cliente aflate acolo.

Surse judiciare au declarat pentru Libertatea că cei doi se ceratu în ultima perioadă, iar ipotezele pe care merg anchetatorii sunt că bărbatul și-a ucis iubita fie pentru că aceasta urma să-l părăsească, fie din gelozie.

Tânăra nu a avut nicio șansă în urma loviturilor primite, trei la număr, ea murind la scurt timp.

După ce a comis fapta, bărbatul a urcat într-un taxi și a cerut să fie dus la Poliție, acolo unde a fost reținut.

Bărbatul va fi cercetat pentru omor, iar cazul a fost preluat de un procuror militar.

Povestea halucinantă duce cu gândul la crima petrecută în urmă cu aproape șase ani în coaforul Perla din Capitală.

În după-amiaza zilei de 5 martie 2012, agentul de poliție Gheorghe Vlădan, şofer la Policlinica „N. Kretzulescu” a intrat înarmat la coaforul Perla unde lucra soția sa, Florina Vlădan, care îi intentase divorț. Bărbatul a început să tragă cu pistolul Glock pe care îl avea la el. Le-a împușcat mortal pe soția sa și pe casiera Mariana Bendre care sărise în apărarea ei. Alte 6 persoane, angajati și clienți, au fost rănite atunci. În aproape un minut Gheorghe Vlădan a tras 11 focuri de armă în coaforul de la Perla. Bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viață.