Un bărbat
International

Crimă înfiorătoare în Germania. Un bărbat şi-a ucis întreaga familie după ce s-a aflat că a falsificat certificatul verde al soţiei

Un bărbat din Germania şi-a ucis soţia şi cei trei copii, pentru că se temea că autorităţile îi vor lua copiii în momentul în care urmau să descopere că falsificase certificatul verde al soţiei.

Procurorii au făcut publice detalii din anchetă în cazul unei crime înfiorătoare în Germania.

Poliţiştii au descoperit sâmbătă cadavrele a doi adulţi, amândoi de 40 de ani, și a trei copii de 4, 8 și 10 ani, într-o casă din Koenigs Wusterhausen, o localitate situată la sud de Berlin. Toate victimele fuseseră împuşcate, transmite Reuters.

Un bărbat suspectat că şi-a omorât întreaga familie a lăsat o scrisoare de adio în care preciza că falsificase un certificat verde pentru soția sa. Angajatorul femeii a descoperit falsul. Astfel, soţii s-au temut că vor fi arestaţi şi că vor fi separați de copii, a mai spus procurorul german.

Poliția a fost alertată de martorii care au descoperit trupurile victimelor în casa familiei.

Cazul îngrozitor a avut loc în contextul impunerii de noi restricții în Germania, în încercarea de a combate efectele valului patru al pandemiei de coronavirus. Începând de luna trecută, funcționarii germani au fost obligați să demonstreze că sunt vaccinați, că s-au recuperat după boală sau că au obținut un rezultat negativ în urma testului de depistare a COVID-19, conform Digi24.

Autoritățile din Germania s-au pus de acord săptămâna trecută să le oprească accesul celor nevaccinați în toate zonele comerciale, mai puțin cele esențiale, precum magazinele alimentare, farmaciile și brutăriile.

Guvernul german plănuiește să facă vaccinarea obligatorie pentru cel puțin o parte din populație.