Mangalia
Actualitate

Crima din Mangalia, răsturnare de situaţie! Adevărul despre trecutul celor două fete

Au apărut noi detalii despre crima din Mangalia! Primarul comunei din care vin cele două fete a rupt tăcerea și a vorbit despre prietenia lor și despre vestea care a uimit România. Iată ce a spus mai exact.

Tatăl Alinei Elena Ciobanu avea probleme cu alcoolul. Ce spune primarul despre Loredana?

Hristache Sima, primarul comunei Cozmești, județul Vaslui, a oferit noi detalii despre Alina Elena Ciobanu (fata de doar 18 ani care a fost ucisă de amica ei în Mangalia) și Loredana Atănăsoaie (fata de doar 18 ani care și-a ucis propria amică cu un cuțit).

„A fost un șoc pentru întreaga comunitate, din Mangalia dar și pentru mine, personal. În momentul ăsta, eu sunt în concediu, am aflat din presă și nu mi-a venit să cred că s-a putut întâmpla așa ceva. Știam că fetele au plecat să lucreze pe perioada verii. Ele erau prietene apropiate, nu am auzit să fi existat scandaluri sau alte discuții între ele. Părinții Loredanei sunt agricultori, nu au plecat în străinătate la lucru.

Tatăl Alinei a avut ceva probleme cu alcoolul, așa cum a povestit și fata în presă, acum trei ani. Între timp, s-a mai liniștit. Este la noi, în evidență, ca beneficiar de ajutor social.

Fata nu mai locuia cu tatăl ei, ieșise din plasament și locuia cu mătușa ei la Bălești (sat din componența comunei Cozmești, n.r.). Zona noastră este una săracă, multe familii au probleme financiare. (…)

Eu nu am auzit ca Loredana să fi avut probleme de comportament sau să fi avut măcar nota scăzută la purtare. Nu am apucat să vorbesc cu familiile fetelor, cred că au nevoie de liniște în momentele astea.

Cert este că la noi în comună nu s-a mai auzit niciodată de așa ceva, asta pot să vă spun sigur”, a declarat, marți, Hristache Sima în cadrul unui interviu acordat pentru Fanatik.

Alina Elena Ciobanu, o fată deosebit de bună, sufletistă și miloasă

Cu o zi în urmă, mama și mătușa Alinei Elena Ciobanu au vorbit printre lacrimi despre ea și planurile ei de viitor.

„Zicea că se duce la facultate, voia să strângă bani să dea de permis. Avea şi ea planuri. S-au stricat toate planurile. Aşa am înţeles, că s-au certat de la iubit. A vorbit ea în locul ei, cu Sergiu, cu băiatul, de pe telefonul lui Alina”, a spus, luni, mama răposatei.

„Alina era o fată deosebit de bună, sufletistă, miloasă. Orice ajutor ceream de la ea, mă ajuta. Nu pleca de acasă fără acordul meu. Mă suna de la şcoală, îmi spunea ce note ia. Alina se căina foarte greu. A trăit greul acolo, cu fata asta. Foarte greu. Se căina. Mă aşteptam, că Alina zicea că e greu cu fata asta.

Îmi povestea multe de situaţia asta, că pleca noaptea, Alina se prefăcea că doarme. A venit dimineaţa, a trântit. I-am zis să meargă la patron. S-a dus fata la patron şi i-a spus că Loredana trânteşte, izbeşte şi patronul nu a băgat-o în seamă”, a povestit mătuşa ei într-un interviu acordat pentru Antena 3 CNN.

blank