Social, Stiri

Crimă cumplită, urmată de sinucidere în Harghita: Un bărbat i-a măcelărit pe părinţii fostei iubite

Un bărbat şi-a ieşit din minţi şi i-a măcelărit pe părinţii fostei iubite cu un topor. Tatăl a murit, iar mama este în stare gravă. După atacul extrem de sângeros, agresorul s-a spânzurat.

amb1_17749300

Crima oribilă s-a petrecut în localitatea Sărmaş, judeţul Harghita, în noaptea de joi spre vineri. Criminalul, un bărbat de 42 de ani, a mers la casa victimelor, a bătut la uşă şi în momentul în care i s-a deschis, agresorul i-a lovit pe amândoi în zona capului cu un topor, după care a fugit. În urma loviturilor primite, bărbatul de 59 ani a decedat în curtea locuinţei, iar soţia sa, de 55 ani, a fost transportată în stare gravă mai întâi la Spitalul Municipal Topliţa, apoi a la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean Clinic de Urgenţă Târgu Mureş, scrie Agerpres.

Suspectul a fost dat imediat în consemn la nivel naţional, iar în urma cercetărilor efectuate de o echipă complexă de la IPJ Harghita, sub coordonarea procurorului, vineri dimineaţă, la ieşirea din comuna Sărmaş către municipiul Topliţa, i-a fost descoperit autoturismul, în interiorul căruia s-a găsit un topor, telefonul şi jacheta celui în cauză, în buzunarul căreia se afla şi un cuţit. Ulterior, la mică de distanţă, suspectul a fost găsit spânzurat.