Botoșani
Actualitate

Crimă bizară la Botoșani. O femeie, împușcată în gât de soț

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Botoșani a anunțat că o femeie a fost împușcată în gât de soțul ei. Incidentul a avut loc în seara de luni. Corpul neînsuflețit al unei femei a fost găsit în interiorul unei locuințe din județul Botoșani.

Crimă în Botoșani. Femeia prezenta o plagă împușcată la nivelul gâtului, iar în imediata apropiere a fost descoperită o armă cu aer comprimat.

Crimă în Botoșani. Femeie găsită fără viață în locuință

„La data de 4 septembrie 2023, în jurul orei 20:00, am fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că o femeie, de 50 de ani, din comuna Hilișeu Horia a fost găsită în stare de inconștiență în locuință.

Aceasta prezenta o plagă împușcată la nivelul gâtului, ulterior fiind constatat decesul de către cadrele medicale”, au anunțat polițiștii.

În încăperea în care se găsea cadavrul, s-a găsit o armă. Potrivit poliției, proprietarul nu deține autorizație.

Din investigațiile efectuate până în prezent, se pare că soțul victimei ar fi manevrat arma respectivă, situație în care aceasta s-ar fi descărcat accidental, iar proiectilul ar fi rănit femeia în zona gâtului.

Echipa de polițiști a confirmat că arma a fost împrumutată de la un tânăr în vârstă de 21 de ani. El a fost reținut în această anchetă, deoarece nu avea autorizație pentru deținerea acestui tip de armă.

Individul nu avea permisiunea legală de a deține sau utiliza astfel de arme. În cazul tânărului în vârstă de 21 de ani, a fost emisă o ordonanță de reținere pentru o perioadă de 24 de ore, și acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani.

El este suspectat de săvârșirea următoarelor infracțiuni: contrabandă calificată, încălcare a regimului armelor și munițiilor și utilizare ilegală a unei arme. Femeia împușcată a fost găsită de fiica sa, fără suflare.

Botoșani

Femeia din Republica Moldova, împușcată mortal de soț
În luna iunie a acestui an a avut loc un incident similar. O femeie originară din Republica Moldova a fost împușcată mortal de soțul său, care apoi și-a pus capăt zilelor. Cadavrele au fost găsite de fiul lor de 16 ani.

Dubla tragedie a avut loc în Rimini, în casa în care cei trei locuiau. Băiatul de 16 ani se întorcea acasă și a încercat de mai multe ori să deschidă ușa casei, însă fără succes. A bătut insistent la ușă și și-a sunat tatăl, însă nu i-a răspuns.

blank