Continut Sponsorizat

Creditul auto Formula in lei de la Banca Transilvania

82_75_prdBancile sunt tot mai mult frecventate in ultima vreme. Majoritatea persoanelor au nevoie de un anumit credit pentru anumite nevoi cum ar fi cele personale, cele de achizitionare a unui autoturism etc.

Cand vine vorba de un credit auto, ofertele bancilor variaza. Va prezentam in cele ce urmeaza un tip de credit care e posbibil sa va placa. Vorbim, asadar de Creditul auto Formula in lei de la Banca Transilvania. Acest tip de credit se adreseaza persoanelor cu varste cuprinse intre 18 si 70 de ani, care sunt cetateni ai Romaniei si care doresc sa-si achizitioneze o masina noua sau de la second hand.

In ceea ce priveste dobanzile, dobanda variabila la acest credit este de 9,30 %, indiferent de perioada. In privinta comisioanelor, ar fi de specificat mai multe aspecte. Pentru analiza dosarului, care se aplica la inceput, trebuie sa platim suma de 200 lei. Pentru fiecare serviciu prestat la cererea consumatorului, trebuie sa scoatem din buzunar inca 50 lei.

Daca doriti sa beneficiati de un astfel de credit auto aveti nevoie de urmatoarele acte: acte care sa ateste faptul ca puteti plati ratele, cererea de credit, act de identitate, factura proforma emisa de dealer, certificatul de casatorie daca este cazul, acordul de consultare de la Biroul de Credit si Acorsul de consultare CRB. Plata se va face in rate lunare egale.

In cazul in care considerati ca acest tip de credit de nevoi personale vi se potriveste, mergeti la banca, cereti informatii suplimentare si beneficiati acum de el.

blank