Continut Sponsorizat

Credit auto in lei si euro

1Cand vine vorba de un credit, bancile au o sumedenie de oferte pentru toate persoanele si pentru toate buzunarele. Ofertele de credite bancare sunt atractive si trebuie alese si studiate cu atentie pentru a nu fi ascunse anumite informatii importante.

Chiar si atunci cand dorim sa achizitionam o masina putem apela la un tip de credit. Vorbim aici de un credit auto. Banci precum BT, BRD, CEC Bank, Marfin Bank, Alpha Bank si multe altele, ofera credite auto pentru orice doritor.

Daca doriti sa beneficiati de un credit auto pentru o masina noua, banca BRD va ofera o oferta avantajoasa. Acest tip de credit se adreseaza persoanelor fizice si este un credit in lei. Suma minima este de 4000 RON, maxima de 175.000 RON, avand o perioada minima de 5 luni si maxima de 60 luni. Acest credit are o perioada de gratie de pana la 5 luni in care trebuie sa platesti doar dobanda, comisionanele si prima de asigurare. Cu acet tip de credit iti poti achizitina atat o masina de productie interna, cat si una din import.

Daca esti adeptul unui credit in euro, poti opta pentru un credit auto de la CEC Bank. Aceasta banca ofera un credit auto in euro atat pentru masini noi cat si la mana a doua. Perioada de gratie pentru acest credit este de 60 de zile calendaristice pentru creditele acordate pe termen scurt si 90 de zile pentru cele pe termen mediu.

Luati in calcul toate ofertele bancilor si luati la cunostinta ce anume presupune intregul contract.

blank