Uite ce artişti şi-au făcut debutul în emisiuni muzicale, la tv

alex_velea_dfd20e1b46

Odată cu succesul pe plan muzical, Alex Velea şi-a îmbunătăţit şi aspectul fizic. A început să facă sport, să tragă de fiare şi să se tatueze. Acum e un adevărat star

În muzică, nimeni nu se naşte vedetă peste noapte. Toţi încep de undeva, iar cele mai potrivite debuturi sunt emisiunile muzicale de la televizor. Lora, Adina de la Heven sau Ştefan Stan sunt doar câţiva dintre cei care şi-au testat vocile şi s-au făcut remarcaţi pe micile ecrane. La fel s-a întâmplat şi cu Alex Velea, în urmă cu 10 ani, pe când purta plete şi nu-şi dezvoltase pătrăţele pe abdomen. Timpul şi celebritatea l-au schimbat mult, făcându-l aproape de nerecunoscut.

5

La sfârşitul anului 2003, un tânăr craiovean se făcea remarcat după ce câştiga primul loc la un concurs muzical de la Prima TV. E vorba de show-ul Star Factory, iar tânărul se numea Velea Alexandru Ionuţ, care acum are 29 de ani. Atunci era un rebel cu codiţe, care îşi dorea o carieră în hip hop. Primele lui piese au fost în colaborare cu Anna Lesko, Anda Adam, însă apoi a avut o lungă perioadă de pauză.

„Aveam 19 ani când am intrat la acel concurs, care nu m-a propulsat prea mult. Dar l-am întâlnit apoi pe Smiley şi asta m-a ajutat”, declara Alex într-un interviu televizat.

După o perioadă de pauză, semnează cu o casă de discuri şi începe colaborările cu Connect-R, Marius Moga, Matteo şi Don Baxter. Apoi scoate primul album şi se împrieteneşte cu Smiley, cu care începe să lucreze la următoarele piese. În aceea perioadă iese în evidenţă nu numai cu piesele sale, ci şi prin felul în care arată, căci era unul dintre puţinii solişti de la noi lucraţi la sală şi cu pătrăţele pe abdomen.

Anul trecut a fost mai mereu pe prima pagină a ziarelor după ce a început o relaţie cu Antonia, colega sa de breaslă. 2014 s-ar părea că va fi unul plin, mai ales că începe prin a lansa o coleţie de haine împreună cu Smiley, creată de Dana Budeanu, iar surprizele nu se vor opri aici.

65

«Star Factory» a fost rampa de lansare şi pentru Lora. În 2003 a participat la concurs apoi a făcut parte din trupa Wassabi. Lora Petrescu Badea (31 de ani) a renunţat la colegele ei în 2009 şi a reuşit să se lanseze solo, iar de anul trecut a intrat şi în televiziune, la Antena 1.

55

Raluka a devenit cunoscută publicului în urmă cu doi ani, după colaborarea cu DJ Sava, însă Alexandra Raluca Nistor (34 de ani) s-a lansat încă din 2008. Atunci a participat la „Megastar”, de la Prima TV, unde a făcut parte din trupa „Pepper Girls”, alături de Jazzy Jo şi Laura Roşca. După proiectul cu DJ Sava a cântat solo o perioadă, iar acum a revenit la vechea colaborare.

54

Pro TV a vrut în 2002 să găsească o nouă colegă pentru fetele de la A.S.I.A. Adina Postelnicu (34 de ani) a participat şi ea, fiind luată de Loredana Groza sub aripa ei. Din păcate, colaborarea nu a avut succes, iar Adina şi-a făcut trupa Heaven, în care cântă alături de încă două colege.

45

Liviu Teodorescu, la 21 de ani, a participat în 2011 la show-ul “Vocea României” de la Pro TV. A intrat în echipa lui Marius Moga, iar apoi a fost solicitat să intre în distribuţia serialului „Pariu cu viaţa” şi a făcut parte din trupa LaLa Band. Anul trecut părăseşte trupa şi continuă să cânte solo şi să colaboreze cu echipa DeMoga Music.

53

În 2003, Doru Todoruţ participa la emisiunea “Popstars” de la Pro Tv, acolo unde s-a născut trupa Bliss. Alături de colegii săi a cântat timp de doi ani, timp în care au lansat un album şi câteva videoclipuri. Doru a jucat apoi în telenovela “Numai iubirea”, de la Acasă, iar din 2006 tânărul de 36 de ani face parte din trupa Deepcentral.

35

Ştefan Stan, solistul de 36 de ani, şi-a câştigat notorietatea în 2011, odată cu obţinerea primului loc în cadrul emisiunii-concurs “Vocea României”, de la Pro TV. De atunci, Ştefan Stan a lansat un album, câteva videoclipuri şi a prezentat o emisiune la Prima TV.

52 (2)

La 1 ianuarie 2012, Andrei Leonte, de 24 de ani, a câştigat prima ediţie a concursului “X Factor” de la Antena 1. După succesul obţinut acolo, Andrei Leonte a lansat câteva piese şi videoclipuri şi a participat la câteva emisiuni ca invitat special.

25

Cătălin Josan (26 de ani) a câştigat prima ediţie a Megastarului de la Prima Tv şi nu a mai lansat nimic în ultima vreme. Anul trecut a participat la Pro TV la emisiunea “MasterChef: Proba Celebrităţii”, însă pe plan muzical s-ar părea că a luat o pauză.

52

Julie Mayaya (27 de ani) a câştigat ediţia cu numărul doi a show-ului „Vocea României” însă nu a prea strălucit de atunci. Eleva lui Horia Brenciu nu s-a remarcat cu niciun hit până acum şi cântă la petreceri private.

15

Vă mai amintiţi de Andrei Găluţ (30 de ani) din ediţia trei a Megastarului? Tânărul a câştigat concursul, dar nu a mai făcut nimic notabil în muzică, preferând să lucreze în domeniul bancar şi să cânte din când în când coveruri alături de o trupă.