Showbiz, Stiri

Credeţi că Bădălău le-a avut pe cele mai căutate starlete?!

Ce urmează după Ramona Gabor, Roxana Marcu, Pestriţu, Mantea şi Tonciu

  Badalau (10)

Gabi Bădălău (26 de ani) nu iartă nici o femeie sexy care îi taie calea. În cei cinci ani de viaţă mondenă prin Bucureşti, fiul fostului prefect de Giurgiu şi-a îmbogăţit palmaresul de cuceriri mai ceva ca sultanul Suleyman Magnificul.

Că-s blonde, brunete, roşcate, cu sâni mari sau mai mici, nu contează, căci Gabi Bădălău se mulţumeşte cu oricine. Craiul de Dorobanţi se afişează mai nou cu solista Claudia Pătrăşcanu, fostă componentă a trupei Sexxy. Cântăreaţa a înlocuit-o în dormitor pe Andreea Mantea, vedeta TV de care Gabi Bădălău s-a despărţit cu scandal şi înjurături toamna trecută.

fete (6)

Dar bărbatul pare un adevărat magnet pentru femeile marca VIP rămase singure şi neconsolate. Prima cu care acesta s-a iubit a fost Andreea Tonciu. Idila lor s-a consumat în urmă cu cinci ani.

La câteva luni distanţă, în inima lui Gabi şi-a făcut loc Ramona Gabor, care nu i-a fost deloc fidelă, căci, în paralel, ea a avut şi o escapadă amoroasă cu un miliardar bulgar, pe iahtul acestuia. Au urmat Issa, fosta cântăreaţă de la Elegance, Adelina Pestriţu şi Rocsana Marcu. Şi lista rămâne deschisă.

Gabi e fiul fostului prefect de Giurgiu, Niculae Bădălău, şi deţine două firme: una de transport şi una imobiliară. Este posesorul unei limuzine Mercedes, al unui autoturism de teren, dar şi al unui apartament de lux în Bucureşti. Deci, pare a fi o partidă bună pentru fetele cu gânduri de măritiş.

 

 

blank
blank