Showbiz, Stiri

CRBL a dat cântările pe… cratiţă!

Ce sacrificii profesionale face de dragul familiei!

  crbl

Juratul România Dansează şi-a pregătit din timp agenda de spectacole şi, ca în fiecare an, a ales să petreacă Paştele acasă, cu familia.

Astfel, CRBL a renunţat la cântări în perioada Paştelui: „Am primit mai multe solicitări, însă am renunţat din start. De Crăciun şi de Paşti nu există altă variantă decât să stăm cu familia!”.

Anul acesta, artistul a rămas în Bucureşti: „Vom petrece cel puţin în trei. Aşteptăm să vină socri, mama, sora mea şi prietenii pe la noi. Ne-am pregătit cu tot ce trebuie: ouă roşii, grătar, ţuică, miel…”

Şi în acest an, CRBL şi-a ajutat soţia în treburile casnice: „Am vopsit ouăle, împreună cu Alessia, tradiţional, cu frunze de verdeaţă, ca în fiecare an, cum am învăţat de la mama şi mergem pe premisa că ouăle trebuie să fie roşii. După Paşti însă, trecem la dietă!”.

Întrebat dacă îşi aminteşte vreo trăznaie din copilărie, de Paşti, CRBL a mărturisit că atât el, cât şi fratele lui, încercau să fie cât mai cuminţi în această perioadă: „E o sărbătoare sfântă, nu prea îţi permiţi să faci boacăne! Ţin minte totuşi că aveam vreo 7 ani, făceam Paştele la ţară şi am supărat-o cu ceva pe mama, nu-mi amintesc exact cu ce, dar ne-a certat şi ne-a pus şi pe mine şi pe frate-miu să stăm picior peste picior pe scaune, în curte şi ne-a mai făcut şi poză. O am şi acum, ne amuzăm de fiecare dată când o vedem.”

 


loading...