Nu, nu e glumă! Artistul care anul acesta nu are evenimente și a fost nevoit să renunțe la celebrul său turneu de colinde, pecare-l juca sold-out în toată România, de 14 ani, va face Crăciunul acesta la Palat!

Crăciunul acesta va avea loc la Palat pe 25 decembrie în prima zi a crăciunului veți avea parte de un show la … Palat, la TVR 2, de la ora 13.30! Paul Surugiu și-a împodobit celebrul brad la Palat, în stil regal, și-a chemat parte din bunii prieteni și-a realizat un program de zile mari, perfect pentru masa de Crăciun.

Crăciunul acesta la Palat! cu Fuego si invitați săi

A gătit pentru invitații si, le-a cântat și i-a urat, i-a servit și a ales câțiva dintre cei pe care cu siguranță vreți să-i revedeți! Astfel, cei care vor colinda și vor aduce veselia în casele românilor, de Crăciun sunt mari artiști ai României, care vă aduc colinde, muzică de petrecere, cântece vechi și noi,emoții și energie, magie și povești frumoase.

Irina Loghin ne va spune bancuri, va schimba patru ținute, va colinda și ne va purta în lumea cântecelor sale, în ipostaze inedite, dar și în duet alături de Paul Surugiu. Formidabila Corina Chiriac ne spune care-i cel mai frumos Crăciun al ei, ne poartă în lumea șlagăreleor sale și face și o dedicație de colecție românilor. Mirabela Dauer ne va emoționa cu glasul ei special, ne va binedispune și va face ca atmosfera să fie deplină. A pregătit două dintre cele mai frumoase și sensibile cântece dinrepertoriul ei!
CRĂCIUNUL ACESTA
Gabriel Dorobanțu ne propune șlagăre, dar și o premieră,într-un moment spectaculos. Ovidiu Komornyik ne colindă în stilul său caracteristic, ne spune ce așteptări are de la noul an și face mărturisiri despre iertări, cântând dragostea. Avem parte și de colind tradițional adus de Valeria și Traian Ilea, doi artiști speciali, care vin tocmai de la Cluj. Ei nespun cum sunt sărbătorile în Ardeal și ne cântă unul dintre cântecele lor de succes.

Sanda Ladoși ne emoționează cu glasul său și cu una dintre cele mai frumoase melodii despre această perioadă. Margareta Clipa ne arată cum sunt sărbătorile tradiționale în Bucovina, ne încântă cu glasul său,în costum autentic și ne încinge la o horă moldovenească.
CRĂCIUNUL ACESTA

Îndrăgitul artist Vlad Crețu, solistul trupei Supermarket, va putea fi văzut într-o ipostază inedită, cea de pianist! Show-ul va fi unul elegant, plin de efervescență și o stare de bine, perfectă pentru prima zi de sărbătoare! Locația este una exclusivistă, Palatul Noblesse din București, iar decorațiunile sunt dintre cele mai speciale, astfel că întreaga atmosferă va fi una demnă de cele mai frumoase palate din lume!


Iar noaptea dintre ani o puteți petrece tot la TVR 2, în FUEGOVELION – DIN COLECȚIA DE ANUL NOU!„, un program plin de vedete, de muzică bună, de atmosferă de sărbătoare și multe surprize. Va fi o seară memorabilă,cu nenumărate premiere și cântece pe care le iubiți cu siguranță! Mari nume vă vor intra în case, de la ora 23.30 până târziu în noapte, alături de PaulSurugiu!

Printre mulții invitații se numără marele actor FLORIN PIERSIC, Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu, Ionuț și Doinița Dolănescu, Lora, alături de care Fuego va lansa un super-duet, o colaborare inedită, Elena Gheorghe, Irina Loghin, Mirabela Dauer, Sofia Vicoveanca, Anna Lesko, Anastasia Lazariuc, Paul Ananie, Andreea Haisan, Oana Tomoioagă, Gabriel Dumitru, Alexandru Brădățăn, Marcel Pavel, Marina Florea, Constantin Enceanu, MioaraVelicu, Gabriel Dorobanțu, Raoul, , Laura Lavric, Jean Paler, Alesis, SimonaFlorescu, Petre Geambașu, Doina Spătaru!