Showbiz, Stiri

Cove se însoară astăzi

Pe viitoarea soţie o cunoaşte dinainte de prima sa căsătorie

cove-sotie1

Gabriel Coveseanu se insoara azi cu Florentina Ene, cea pe care o cunoaste dinainte de primul sau mariaj. Cei doi sunt impreuna de trei ani, iar cererea in casatorie a avut loc in locul unde s-au intalnit prima oara, la Palatl Mogosoaia.

Gabriel Coveseanu, cel cunoscut publicului drept Cove, se insoara azi pentru a doua oara. Dupa un scurt mariaj cu Maria Movileanu, alaturi de care are si un copil, prezentatorul TV isi va uni azi destinul cu cel al Florentinei Ene, cea pe care o cunoaste de mai bine de sase ani, dinainte de nunta cu Maria.

Cei doi formeaza un cuplu de trei ani, dupa ce Cove a divortat. S-au cunoscut la o petrecere de la Palatul Mogosoaia, iar in acel loc a avut loc recent si cererea in casatorie.

Florentina activeaza in domeniul medical, detinand, alaturi de sora ei, o clinica medicala. Ceremonia religioasa va avea loc azi la Biserica Sfantul Ilie din Bucuresti, iar petrecerea la un restaurant din Cernica, unde vor participa in jurul a 200 de invitati.

Mirii si-au dorit sa ii aiba aproape pe membrii familiei si pe prietenii buni. La eveniment este asteptata si Andreea Marin, cea care l-a lansat in showbiz in urma cu multi ani. La inceputul anului vitor, Gabriel si Florentina vor pleca in Bali, Indonezia, pentru a-si petrece luna de miere.

blank