Cove
Showbiz

Cove, la un pas de moarte. Destăinuiri tulburătoare despre experimentul care i-ar fi putut fi fatal

A devenit cunoscut odată cu emisiunea “Surprize, surprize” prezentată de Andreea Marin. Apoi şi-a prezentat propriile emisiuni, sfârşitul anului 2021 prinzându-l la Prima TV, unde este coprezentator al emisiunii “Flash Monden”, alături de Diana Bart. Despre viaţa privată a lui Cove nu se ştiu multe lucruri. Important de ştiut este faptul că, deşi a avut o viaţă de poveste, în general fără lipsuri, a avut şi momente pe care le-ar vrea uitate.

Cove a fost la un pas de moarte. Actorul a povestit, într-un interviu recent, cum, în copilărie, i-a trecut glonţul pe lângă ureche. Doar norocul a făcut ca acea întâmplare, „un experiment”, cum îl numeşte el, să nu se termine cu o tragedie.

Cove, la un pas de moarte. S-a vrut şmecher, dar dorinţa lui a frizat moartea

„În copilărie, eram aşa, mai şmecher. Şi am făcut un experiment ce putea fi fatal. Am trecut strada cu ochii în sus şi m-a lovit maşina. Am avut noroc, am scăpat. Mă credeam şmecher şi nu a fost asta. Cred că văzusem vreun film cu supereroi. Am fost la un pas să nu mai fiu, dintr-un teribilism de puşti, dar, totuşi, iată că mai sunt„, a povestit Cove pentru OK Magazine.

Cea mai mare dorinţă a lui Cove

Referitor la dorinţele de viitor, Cove mărturiseşte că ceea ce îşi doreşte în acest moment va deveni realitate într-un viitor nu prea îndepărtat. Iar pe lângă asta, ar mai vrea să se termine pandemia mai repede şi să-şi reia viaţa de dinainte.

„O vacanţă într-o ţară caldă, la mijlocul iernii. Ştii, când aici e viscol, lumea pune poze cu munţi de zăpadă şi minusul din termometre, iar tu eşti undeva în Asia, pe o plajă, bei cocktailuri, faci baie, râzi cu copiii. La asta visez de ceva ani. Sigur o devină realitate în curând.

Sănatate, că-i mai bună decat toate. Apoi, să îi am pe bunii mei aproape, la Prima TV. Să fac, alături de Diana, emisiuni pe placul lor. Să avem spectacole frumoase la teatru. Să plecăm toţi în vacanţe, să ne bucurăm de familie, de viaţă. Şi să dispară pandemia!„, şi-a dezvăluit Cove dorinţele ascunse.