Showbiz, Stiri

Cotcodăceli de vedetă versus cotcodăceli de găină! Giulia şi-a luat o găină mai colorată faţă de cea a Iuliei Albu

 Giulia o ironizează pe stilistă, „atacând-o” cu o găină comună

giulia-iulia-albu-gaina

Probabil pentru a o ironiza pe Iulia Albu, cea cu care a avut si cateva schimburi dure de replici in mod public, Giulia a postat astazi pe profilul ei de Facebook o fotografie in care apare alaturi de o gaina.

Iulia Albu a facut senzatie in lumea mondena dupa ce anul acesta si-a marit familia cu o… gaina! Nu este vorba despre o gaina oarecare, ci de o gaina cu “pedigree”, o gaina de rasa. Vietuitoarea poarta numele rafinat Chateau LouLou de la Fraise si este deja o vedeta incontestabila!

Astazi, o alta vedeta din showbiz-ul autohton pare ca s-a pricopsit cu o gaina drept animal de companie. Este vorba despre Giulia, care s-a fotografiat intr-o ipostaza tandra alaturi de simpatica pasare si a postat imaginea pe contul ei de Facebook.

Si-a informat apoi fanii ca gaina reprezinta unul dintre cadourile pe care le-a primit de ziua ei si i-a invitat pe acestia sa-i sugereze idei de nume pentru noua sa „prietena”.

Iulia Albu este cunoscuta pentru faptul ca obisnuieste adesea sa critice fara menajamente stilul vestimentar al vedetelor autohtone. Constant, Iulia si-a exprimat intr-un mod ironic parerea despre look-ul si tinutele afisate in ultima vreme de Giulia Anghelescu.

Nici Giulia nu s-a lasat mai prejos, raspunzandu-i fashion editorului printr-un mesaj la fel de dur, postat pe pagina ei de Facebook.

blank