Showbiz, Stiri

Costin Mărculescu, la un pas de sinucidere

Mărculescu: „Mă simt cel mai distrus, sunt un campion al ghinioanelor”

COSTIN-MARCULESCU-FANE-24-1024x741

Costin Marculescu a apărut distrus şi neajutorat, fără nicio speranţă în viitorul său, aseară, la o emisiune de televiziune. Drama în care se află l-a făcut de nenumărate ori să se se gândească la sinucidere. Când a început să povestească prin ce trece nu s-a mai putut opri din plâns.

„Am lacrimi in ochi pentru ca din 2005 ma pot considera un campion al ghinioanelor. Cand Madalina Manole a facut acel gest am considerat o prostie si o nebunie ce a facut ea dar in aceasta ultima perioada o inteleg. Am trecut prin niste momente foarte dificile si foarte mult timp in acest 8 ani am stat intre patru pereti si am innebunit uitandu-ma la televizor”, a spus Costin Marculescu la emisiunea Wowbiz.

Costin Marculescu este extrem de afectat si de faptul ca iubita la parasit din cauza situatiei in care a ajuns.

„S-a despartit ea de mine pentru ca e greu sa stai langa un om in situatia mea. Am pierdut totul si am ajuns din Florina in Pantelimon. Ma simt la capatul puterilor pentru ca din punctul meu de vedere aceasta situatia nu mai poate continua pentru ca nu mai pot eu. M-am simtit si ma simt in fiecare zi cel mai distrus.”, a mai povestit Costin

media_138022491299404200

„Din 99 pana in 2005, agentia mea a avut cam 25.000 de absolventi. In mod normal trebuia sa fiu miliardar numai ca eu am dat intotdeauna cu 10 maini la toti de langa mine, incepand de la angajatii mei care erau cam 150, am dat paine la cam 150 de oameni si la cam 50 de artisti cu care am colaborat. Foarte multi din ambele categorii, dupa 2005 cand cineva mi-a distrus agentia, multi nu mi-au mai dat niciun telefon, ceea ce nici nu ma mira pentru ca de multe ori oamenii sunt ok cu tine cand au avantaje. In momentul in care mi-a fost distrusa agentia, eu in momentul acela am pierdut vila din Pipera, am pierdut masinile, am pierdut pamanturile, am pierdut banii, bijuteriile, mobila, aparatura. Toate erau in rate sau in leasing. Peste toate astea am ramas si cu un frumos cadou de 100.000 datorii catre terte persoane sau catre stat. De 8 ani de zile, desi am aparut in peste 2.500 de emisiuni, de la show-uri de divertisment pana la emisiuni sociale, politice, de fotbal, mi-am dat seama acum ca toata lumea s-a folosit de mine”, a marturisit cu lacrimi in ochi Costin Marculescu. (I.G.)

blank