Showbiz, Stiri

Cosmarul unui manechin celebru!

Denisa Bita: „Medicul mi-a distrus sanii! Sunt lasati si nu-mi plac deloc!”

Denisa suparata
Denisa Bitu este foarte suparata si mai vrea o operatie

 Constienta ca un bust proeminent poate deschide multe usi in showbiz, Densia Bita si-a luat inima in dinti si si-a pus silicoane. Numai ca acum, la patru luni de la operatie, surasul blondei a fost inlocuit cu suspine adanci, intrucat nu este nici pe departe multumita de rezultat.

Denisa 1

I se pare ca sanii sunt lasati si vrea sa faca o noua operatie, chiar daca isi risca viata, intrucat medicii nu prea aproba doua anestezii generale intr-un interval atat de scurt.

Chirurgia estetica este o loterie, iar Denisa Bita resimte asta cu varf si indesat. Din pacate, sansa nu i-a suras, iar operatia de marire a sanilor cu implanturi de silicon s-a dovedit a fi un esec. Cel putin din punctul sau de vedere si din ratiuni estetice, intrucat, medical vorbind, totul a decurs ca la carte. Iar blonda este atat de dezamagita, incat aproape ca ii dau lacrimile atunci cand isi povesteste drama, dezvoltand un adevarat complex.

Denisa

“Medicul mi-a distrus sanii, nu imi plac deloc. Initial, am vorbit ca imi pune 325 de mililitri, dar nu mi-a pus decat 300. Nu mi se par suficient de mari, pentru ca eu aveam sani cat de cat si inainte, nu eram plata. In plus, mi se par lasati, nu-mi place deloc forma lor. Sunt departati si lasati, motiv pentru care eu port intotdeauna sutien, ca sa nu se vada lucrul asta. Eu mi-as fi dorit sa fie ceva mai rotunzi si sa fie pozitionate implanturile mai sus, nu cum mi le-a pus”, a declarat Denisa îmbufnată.

Denisa 2

Si, cum nimeni nu-i poate scoate ideile din cap, blonda e hotarata sa mearga mai departe, chiar cu riscul propriei vieti. Nu de alta, dar medicii nu recomanda doua anestezii generale in mai putin de un an, astfel ca Denisa va fi nevoita sa se opereze pe semnatura.

“Imi doresc cu ardoare sa fac o noua operatie. Nici nu ma gandesc sa nu fac, sper sa fie cat mai curand. Nu mi-e frica de dureri, nu mi-e frica de nimic. Vreau doar sa am sanii asa cum imi doresc, cum mi-am dorit de la inceput”, spune hotărâtă Denisa.

Adina Barbu
Denisa Bitu vrea niste sani ca ai Adinei Barbu

 

Si, pentru ca fanii blondei sa-si faca o idee despre cum i-ar placea sa arate bustul ei, dupa operatie, sanii Adinei Barbu sunt cei castigatori. De altfel, Adina a detinut cativa ani titulatura de posesoare a celor mai mari sani din showbiz, cu implanturi de 550 de mililitri, acum fiind detronata de Nicoleta Luciu si de Laurette. (I.G.)

blank