Showbiz, Stiri

Coşmarul soţiei lui Pepe, un musafir nepoftit la nunta ei!

Nici nu se apropie bine nunta şi deja ceremonia îi este ameninţată

  jk (10)

Au ramas numai trei luni pana la nunta lui Pepe cu Raluca Pastrama. De la fastuosul eveniment va lipsi insa una dintre rudele de sange ale miresei, mai exact sora sa vitrega, Loredana, care nu a fost invitata la petrecere.Dar ea are un plan!

A facut tot posibilul sa se apropie de familia tatalui sau, insa eforturile ei au fost zadarnice. Loredana, fiica omului de afaceri Nelu Pastrama, dintr-o relatie anterioara, incearca de ani buni sa aiba o relatie buna cu fratii sai vitregi, insa acestia nici macar nu o vor prin preajma. Motivul?

Tanara are un trecut zbuciumat si are legaturi cu personaje dubioase ale Capitalei. De altfel, cumnata lui Pepe nu a pierdut nicio ocazie de a-si jigni tatal, pe care il acuza ca ar fi abandonat-o si nu a ajutat-o financiar.

jk (13)

Peste numai trei luni, Pepe se va cununa religios cu Raluca Pastrama, femeia care i-a daruit si o fetita, acum in varsta de un an. Pregatirile pentru fastuosul eveniment sunt deja in toi, iar lista cu invitati a fost deja facuta. Printre cei 300 de invitati nu se afla, insa, si Loredana, sora vitrega a miresei. In ciuda faptului ca a sperat ca va lua si ea parte la nunta, sora ei a refuzat sa o cheme la acest eveniment important din viata ei.

Cu toate acestea, fiica omului de afaceri Nelu Pastrama nu se da batuta si asteapta cu nerabdare sa isi vada sora mireasa. Chiar daca familia sa nu doreste sa o aiba in preajma, Loredana va fi prezenta la usa bisericii, pentru a le ura Ralucai si lui Pepe cunoscutul “casa de piatra”:

“Normal ca vreau sa imi vad sora imbracata in rochie de mireasa. Este cel mai important eveniment din viata unei femei. Nu m-a chemat, desi mi-as fi dorit sa o faca. Nu m-as fi dus cu scandal si nici nu as fi deranjat cu nimic. Pur si simplu as fi fost alaturi de ea”, s-a limitat la a declara Loredana Pastrama, în presa mondenă.

jk (14)

In urma cu doi ani, Pepe si Raluca Pastrama s-au cununat civil, iar mai apoi a urmat o petrecere de zile mari. La un moment dat, Loredana a incercat sa intre in restaurant, desi nu se afla pe lista de invitati. Degeaba au incercat bodyguarzii sa o faca sa inteleaga ca nu o pot lasa sa intre. Cumnata lui Pepe a facut un scandal de zile mari, fiind data afara de cei care se ocupau cu securitatea.