Showbiz

Coşmarul reporterului!

Mihai Ghiţă: “M-am trezit în flăcări!”

Mihai GhitaViata de jurnalist nu este intotdeauna usoara, iar Mihai Ghita, prezentatorul si realizatorul emisiunii “Asta-i Romania!”, de la Kanal D, ar putea scrie un roman cu toate intamplarile inedite ale carui protagonist a fost.

“Cele mai multe intamplari de genul acesta s-au petrecut pe vremea cand eram reporter. Mai o situatie tensionata printre romi revoltati, mai o sosea care de buna ce era s-a spart cu echipa de filmare sub ea. Si… nu ti se intampla in fiecare zi sa iei foc in direct”, a povestit Mihai Ghita. Iar realizatorul TV chiar s-a trezit in flacari la propriu, norocul lui fiind acela ca operatorul l-a salvat la timp. Acum rade, cand isi aduce aminte.

“Trebuia sa realizam o transmisie in direct din inima Bucovinei. Ca sa aratam mandrete de loc la televizoarele color, colegul meu operator a facut un foc de tabara, care insa nu prea ardea. Gazda, om primitor, maini dibace, a luat o sticla de benzina si a turnat-o cu strasnicie peste focul mocnit. In cateva secunde, timp suficient cat sa spun: <Buna seara!> telespectatorilor, un zgomot puternic s-a auzit. Am vorbit despre munti, despre traditii pana cand mi-am intors privirea si am vazut ca pe umarul meu se jucau vapai maricele de flacara. Operatorul m-a scos din cadru, a intervenit si situatia a fost salvata! Pagube: o camasa gaurita, par parlit si un fum gros care iesea din capul meu ca din vulcanul Etna. Nu a fost deloc o situatie placuta….”, a mai povestit Ghiţă.