Showbiz, Stiri

Coşmar! O vedetă de la noi a fugit disperată, în Germania!

„Primesc ameninţări că nu apuc Crăciunul!”

elena_hueanu

Este vorba despre fotomodelul Elena Hueanu, care trăieşte o adevărată dramă. Ea a mărturisit de curând că a fugit în Germania pentru a fi cât mai departe de fostul ei iubit, fotbalistul Cristi Coandă, care a bătut-o crunt în mai multe rânduri.

Elena Hueanu a făcut declaraţii şocante Kanal D. „Îmi e frică să nu îmi ia fata sau ca micuţa să nu rămână fără ambii părinţi. Era foarte agresiv, mă lovea. După Teo Show am primit mesaje în care mă ameninţa că îmi ia copilul pentru că am făcut publică povestea. Însă am dovezi şi martori, ştie şi el bine asta. Nu am de ce sa mint. Eu nu i-am dat niciodată motiv de gelozie, îmi striga că mă duc să mă culc cu alţii, deşi eu eram afară să plimb fetiţa la două săptămâni de la naştere. Ce i se părea ieşit din comun la puţin alcool era de scandal”, a declarat fotomodelul.

elena_hueanu99

Frumoasa blondă, care acum locuieşte în Germania, împreună cu fetiţa, speră să poată avea linişte şi să nu fie găsită de tatăl copilului ei. Ea a postat un mesaj pe Facebook, în care mărturiseşte că fostul iubit o ameninţă chiar cu moartea, după ce a făcut publică drama prin care a trecut.

„Vă mulţumesc din suflet tuturor, mesajele voastre m-au impresionat până la lacrimi… Şi chiar dacă el nu m-a lăsat să dau înregistrări să dovedesc ceea ce spun, ştiu clar ca lumea şi-a dat seama de cine este el… Acum primesc ameninţări urâte, dacă mai vorbesc public despre asta sau dau dovezi nu apuc Crăciunul… Vreau doar atât să zic… „ÎMI E FRICĂ DOAR DE DUMNEZEU”!!! EL îmi va da putere şi mai departe… Vă mai mulţumesc încă o dată tuturor!!!”, a scris Elena Hueanu pe Facebook.

 

 

blank