Showbiz, Stiri

Coşmar! Monica Tatoiu a primit din nou vestea că are cancer!

Dezvăluiri! Monica Tatoiu o femeie puternică, gata să ţină piept morţii. Monica Tatoiu a vrut să ţină ascunsă toată povestea dramatică prin care a trecut atunci când a fost diagnosticată, din nou, cu cancer.

TatoiuÎn urma unor investigaţii amănunţite, în 2010, medicii i-au spus femeii de afaceri că are cancer la sân. Miraculos, Monica s-a vindecat cu ajutorul unei reţete naturiste! La trei ani de la întâmplare, Monicăi i s-a spus din nou că are cancer.

Chiar dacă a dărâmat-o ştirea că are cancer, în urmă cu trei ani, Monica Tatoiu a luptat şi a încercat să meargă mai departe. Femeia de afaceri a ieşit în public, cu zâmbetul pe buze, la câteva luni de la aflarea veştii, şi le-a spus tuturor că a scăpat de cancer.

Tatoiu a explicat că o reţetă-minune a ajutat-o să se vindece. “Reţeta am primit-o de la cineva din Reşiţa care a vrut să mă ajute. Medicamentul naturist este făcut din lăptişor de matcă, miere de salcâm, polen măcinat, ser fiziologic şi tinctură de propolis. Toate ingredientele se amestecă, apoi pasta creaţă se pune la frigider. Se ia o linguriţă dimineaţa, la prânz şi seara, pe stomacul gol, sau cu ceai. Puteţi mânca după 30 de minute”, descria reţeta Monica, în 2010.

În urmă cu câteva săptămâni când şi-a făcut un control de rutină,a primit o nouă lovitură. Diagnosticul primit a fost cutremurător: cancer!

Tatoiu 1Deşi medicii se aşteptau ca Monica să se înspăimânte, ea s-a purtat civilizat şi a fost calmă, în timp ce soţul şi medicul erau de-a dreptul dărâmaţi. Medicului care se ocupa de Monica Tatoiu nu i-a venit să creadă când pacienta a cerut să i se repete analizele. Zis şi făcut! O săptămână mai târziu, Monica a primit un alt rezultat: e sănătoasă tun!

“Aşa este, aşa mi s-a întâmplat. M-am dus să-mi fac analize şi mi-au zis că am cancer. Sincer, n-am făcut niciun atac de panică, nu m-am speriat pentru că ştiu că eu n-am ce să păţesc rău. Eu n-am făcut rău nimanui şi Dumnezeu ştie asta. Sincer, nu m-am speriat. Plus că mie nu mi-e frică de moarte, nu mi-e frică de cancer. În schimb, soţul meu şi medicul erau terminaţi. N-au fost buni de nimic. După aceea am aflat că mi se greşiseră analizele, probabil mi-au fost încurcate cu altele”, a povestit Monica Tatoiu.