Showbiz, Stiri

Coşmar! În adolescenţă, Monica Gabor „valora” 1.000 de dolari

Monica Gabor: „Am fost răpită, violată şi vândută pe 1.000 de dolari!”

  monica-gabor_03_a33c4388ac

Magistraţii din Bacău au condamnat doi bărbaţi în dosarul în care Dinu Damaschin era şi el acuzat de trafic de minore, printre care s-ar fi numărat şi Monica Gabor, fosta soţie a lui Irinel Columbeanu. Odată cu această condamnare, revin în atenţie episoadele crunte prin care a trecut fosta „scorpie de la Izvorani” şi care au ieşit la iveală la începutul lui 2012, din rechizitoriul procurorilor.

Înainte să ajungă celebră însă, fosta doamnă Columbeanu a avut parte de perioade zbuciumate, care au ieşit la iveală în urma unui dosar privind traficul de minore, în care era implicat aşa-zisul ei „tată adoptiv”, Dinu Damaschin. În cadrul rechizitoriului, Moni, care era citată ca martoră în 2012, povesteşte cum a fost bătută, violată şi vândută de Damaschin pe suma de 1.000 de dolari.

„Intr-o seara Dinu Damaschin m-a dus la „Latin” unde l-a invitat si pe Cristi Tanase si i-a spus acestuia ca sunt virgina si ca ma da pentru suma de 1000 de dolari, iar Cristi Tanase a fost de acord si m-a obligat sa merg cu el la Hotel Decebal. Impotriva vointei mele am fost cu acesta la hotel, am inceput sa plang, i-am spus lui Cristi Tanase ca sunt virgina. El a spus ca nu-l intereseaza, dupa care m-a violat (…) Dinu Damaschin m-a sunat si mi-a spus sa merg la Bucuresti cu Ovidiu Hasan si cu una dintre fetele care lucreaza la bar deoarece erau invitati la nunta lui Vali Vijelie, iar ei erau prieteni cu Nutu Camataru, persoana care l-a cununat cu Vali Vijelie. Am fost cazata la Hotel B. (…) si am stat in camera cu Dinu Damschin care a incercat pentru prima oara sa ma violeze, dar nu a putut deoarece eu am refuzat ceea ce mi-a propus spunandu-i ca eu sunt virgina (…) Am fost plasata la o masa unde era Corneliu Iacobov si un om de afaceri din Slanic Moldova si prostituatele de la clubul lui Ovidiu Hasan. Corneliu Iacobov mi-a propus sa merg cu el intr o camera a vilei unde ne-am dus ulterior, sa intretinem relatii sexuale, iar eu am refuzat spunandu-i ca eu am inteles de la Dinu ca trebuie sa-i tinem doar companie”, le-a povestit tânăra procurorilor în 2012.

Acum „călăii” Monicăi Gabor au ajuns după gratii. Eugen Mereuţă şi Claudiu Ciucă, consideraţi drept membri ai reţelei de prostituţie condusă de Dinu Damaschin, erau acuzaţi că racolau fete din familii sărace, cărora le promiteau o carieră în modelling sau în televiziune, apoi le obligau să se prostitueze. Procesul acestora a fost finalizat marţi, iar magistraţii l-au condamnat pe Mereuţă la 10 ani de închisoare, iar pe Ciucă, la 3 ani de închisoare cu executare. Dinu Damaschin, considerat capul reţelei, a murit în februarie 2012, în sala de judecată.

 

 

blank