Showbiz, Stiri

Corneliu Vadim Tudor: ”Divorțul Andreei de Stefan Banica e o cacealma!”

Corneliu Vadim Tudor: ”Divorțul Andreei de Stefan Banica e o cacealma!”

blankCunoscut pentru viziunile sale „extremiste”, politicianul Corneliu Vadim Tudor a atacat-o direct si pe Andreea Marin spunand ca divortul de Stefan Banica Jr. este o ”cacealma”, cu scopul de a castiga capital de imagine. „Divorțul lor e o cacealma. E o smecherie a lor. Am mai spus asta. Nu sunt certați in mod serios. Intrasera intr-un con de umbra, el are un concert de Paste, vrea sa rupa gura targului… Eu ii simpatizez pe amandoi si nu ma bag in viața lor, dar ar fi bine daca nu ar mai da prilej unor asemenea tensiuni. Au si un copil. Deci, eu stiu ca nu a fost nimic serios”, a spus Vadim Tudor.

De cealalta parte, Andreea Marin, s-a aratat indignata de spusele politicianului calificandu-le drept „O tampenie, evident”. Aceasta nu este prima afirmatie a politicianului in privinta familiei Banica. Acum cateva saptamani, la o emisiune TV, CV Tudor a afirmat in premiera, ca divorțul celor doi ar fi un aranjament prin care acestia incearca sa iasa dintr-un „con de umbra in care au intrat”.

Andreea Marin de 38 ani si Stefan Banica Jr. de 45 ani au anuntat la inceputul anului ca se despart, dupa 7 ani de casnicie.

 

blank