Showbiz, Stiri

Cornelia Catanga nevoita sa avorteze

 Avand in vedere varsta cantaretei Cornelia Catanga, este posibil sa avorteze

  

Cornelia CatangaCornelia Catanga (54) a fost in culmea fericirii cand a aflat ca este pentru a doua oara insarcinata . Aceasta isi doreste foarte mult o fetita, dar medicii i-au spus ca varsta este posibil sa nu o ajute si sa aiba grave probleme de sanatate daca o sa continuie cu sarcina.

 

Catanga nu vrea sa ia in considerare un posibil avort, mai ales ca suntem in postul Pastelui. si vrea sa isi faca si mai multe analize pentru a putea continua sarcina.

 

„Sunt putin cam trista. Chiar mi-am dorit o fetita sau ce o vrea Domnul,  o sora sau un fratior pentru Alexandru. Am fost la manastirea Ghighiu si am adus si lumina. Calugaritele de acolo s-au purtat foarte frumos. Am vorbit cu un preot. I-am spus de problema mea. Sunt inca imprastiata, nu stiu ce sa fac.

 

Trebuie sa imi fac niste analize, un control amanuntit, fiindca am o varstă totusi. Saptamana asta sunt programata la cateva clinici particulare, la doua mai exact, pentru ca vreau sa fiu sigura. Pana cand nu iau rezultatele finale, nu pot sa imi fac programare pentru avort.  Ma gandesc totusi ca am 54 de ani si cand copilul va avea 10 ani eu voi avea peste 60 de ani.”, a spus Cornelia Catanga. . 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

blank