Monden, Stiri

Cornel Patrichi vorbeste pentru prima data despre absenta din „Dansez…”

Cornel Patrichi vorbeste pentru prima data despre absenta din „Dansez…”

blank

Trustul Pro da o adevarata lovitura de teatru si il elimina pe Cornel Patrichi din juriul emisiunii „Dansez pentru tine”. Dupa ani de comentarii utile aduse concurentilor din emisiunea ProTv-ul, acestia renunta la Cornel Patrichi in cea mai josnica metoda posibila. In loc sa primeasca vestea din partea conducerii trustului, acesta este sunat de catre un simplu angajat de studio si face anuntul telefonic ca nu mai este necesara prezenta dansului in emisiune. Initial i s-a spus ca o sa ramana doar o varianta de 4 membrii in emisiune dar de fapt a fost o manevra de rocada prin care coregraful emisiunii, Edi Stancu sa ii ia locul domnului Cornel Patrichi.

Cu lacrimi in ochi, coregraful Cornel Patrichi este dezamagit de faptul ca niste necunoscuti din spatele trustului MediaPro l-au inlocuit cu Edi Stancu. Patrichi a spus ca multi oameni il opresc pe strada revoltati de noua schimbare insa nici el nu are un raspuns concret despre aceasta schimbare din juriul emisiunii „Dansez pentru tine”, dar este dezamagit iar multa lume s-a intrebat de ce scaunul domnului Patrichi a fost inlocuit. 

A dat un interviu Antenei 1 impreuna cu sotia sa si amandoi, chiar si dupa 40 de ani de casnicie, se iubesc ca in prima zi si cu tristete in ochi nu inteleg schimbarea. Ar umbla vorba ca Patrichi ar fi un expirat si ca de aceea exista aceasta schimbare dura. Cu efortul sotiei, domnul Patrichi a vorbit cu jurnalistii pentru prima data despre schimbarea destul de socanta si pentru telespectatori dar si pentru sotii Patrichi. Dupa atatia ani ca jurat al emisiunii „Dansez..” acesta cedeaza scaunul unuia mai tanar si mai „experimentat” ca Edi Stancu, pentru ca nu se poate pune in balanta calitatea de coregraf al domnului Patrichi si a lui Edi.

„Fiecare face ce vrea pe banii lui.[…]. Daca esti un mitocan si prost crescut o faci cum ai facut-o, daca esti boier o faci mai elegant.”, declara Patrichi fata de modul in care a primit vestea schimbarii.

 

blank