Showbiz, Stiri

Cornel Palade este ingrijorat pentru sanatatea fiicei, dupa ce a fost agresata in trafic

Cornel Palade trece prin momente grele dupa ce fiica lui a fost internata la urgente, dupa ce a fost agresata in trafic

 

Cornel PaladeCornel Palade trece prin momente pe care nu ar trebui sa le simta nici un tata. Fiica lui, Andrada, in varsta de 24 de ani, a fost agreseata in trafic de catre un sofer de autobuz. Soferul ar fi fost deranjat de faptul ca Andrada mergea pe o banda care nu ii convenea acestuia.

 

Soferul RATB s-a dat jos la ea si i-ar fi tras 2 palme, conform declaratiei depuse la Sectia de Politie 2, de catre fiica actorului Cornel Palade.

Acum Cornel Palade se afla cu fiica lui la spital, desi incidentul a avut loc duminica seara, in jurul orei 23.00. Doctorii vor sa o tina sub supraveghere pentru cateva zile, contrar faptului ca fiica lui Cornel Palade nu mai vrea sa stea in spital.

 

Cornel Palade este ingrijorat pentru sanatatea fiicei„Este în continuare la Spitalul de Urgenta Floreasca, astazi am scos-o de la post-operator, unde a fost tinuta sub supraveghere. Trebuie sa faca niste analize. Asteptam un computer tomograf, un ecograf. Este cu nervii la pamant, e stresata. Acum ma duc sa-i cumpar niste pijamale si tot ce mai are nevoie, cred ca va mai ramane in spital câteva zile.”, a spus Cornel Palade.

 

 

blank