Showbiz, Stiri

Cornel Palade a adus dezastrul în propria familie!

Soţia lui, distrusă după ce a aflat că este înşelată

andrada_palade_si_cornel_palade_30703800
Cornel Palade şi Andrada, fiica lui

Actorul de comedie este acuzat că îşi înşală nevasta cu o tinerică de vârsta fiicei lor. Soţia artistului, Iuliana, este devastată de situaţia în care se găseşte.

Cornel Palade şi soţia sa, Iuliana, au în spate 27 de ani de căsnicie. Din păcate, viaţa lor de familie este în pericol după ce s-a aflat că actorul şi-ar înşela consoarta.

Iuliana a vorbit la emisiunea „Poveştiri de noapte”, de la Acasă TV, despre drama pe care o trăieşte. „Îmi pare rău că au trecut 27 de ani şi nu realizează că nu e bine. Nu e bine pentru copilul lui. Sunt total dezamăgită, mă aşteptam la o zi frumoasă şi a venit întunericul. Aştept să se stingă lumina pentru mine… Nu cunosc persoana, ştiu cum arată, e aproape de vârsta fiică-sii”, a declarat soţia lui Cornel Palade pentru „Poveştiri de noapte”.

„Chestia e că nu vrea să discute, el mă consideră o persoană incapabilă să gândească. Din nebună şi proastă nu mă scoate… Atât de mult respect îmi poartă. Ei nu se gândesc că vine un moment când rămân singuri. Aleargă după puştoaice gonflabile, care îi lasă secătuiţi de bani, de familie depărtaţi, bolnavi. Chiar dacă se întoarce, ce? Cât credeţi că ţine o cuminţire? Nu e nici prima, nici ultima în 27 de ani. Nu vreau să divorţez, nu are sens. Nu, pentru ce? Suntem doi cunoscuţi în aceeaşi casă şi cu asta basta”, a mai spus Iuliana.

 

 

blank