Showbiz, Stiri

Corina incendiată la propriul show

Corina: “Mi-a luat foc părul!”

media_137968230021569100

Cantareata Corina a avut parte, ieri seara, de un accident nedorit care ar fi putut să o coste podoaba capilară şi să se soldeze cu urmări grave.

media_137968223861317800
Corina, speriată că i-a ars părul natural şi nu meşele

Totul s-a întâmplat la Gala premiilor muzicale Media Music Awards, de la Sibiu, unde au participat şi au fost premiaţi cei mai în vogă artişti ai momentului. Printre aceştia s-a numărat şi Corina Bud, artista concertând pentru prima oară în carieră cu un band în spate.

Spectacolul a fost transmis in direct la TV si pentru ca isi dorea sa-si impresioneze publicul prezent in fata micilor ecrane si in Piata Mare din Sibiu, Corina a pregatit un show de zile mari: cu dansatori, artificii si multe alte surprize. Din nefericire, artista a fost la un pas sa ofere momentul serii, parul luandu-i foc de la artificiile aprinse spre finalul show-ului ei.

“M-am speriat ingrozitor. Cantam si eram atenta la tot ceea ce trebuia sa fac pe scena. Aveam emotii, cantam pentru prima oara cu band pe spate. Deodata, am simtit miros de ars si nu stiam de unde vine. Era parul meu care luase foc de la artificii. Abia cand am ajuns in culise am putut sa vad ce s-a intamplat. Da, e neplacut, parul care mi-a luat foc este cel natural, cel al meu. Aveam si mesele, dar pe dedesubt. Probabil va trebui sa ma tund cativa centimetri”, a declarat Corina. (I.G.)