Showbiz, Stiri

Corina Danila acoperita doar de un bebelus!

Corina Danila a facut un pictorial incendiar, imediat dupa nastere! Corina Danila a fost protagonista unui pictorial, imediat dupa ce a nascut. Ea a aparut pe coperta unei reviste la bustul gol, acoperita doar de trupul unui bebelus.

In august 2006, Corina Danila a fost subiectul unui material in revista Tango, aceasta povestind despre experienta maternitatii, la putin timp dupa ce o nascuse pe Raisa, fiica ei si a lui Norris Mageanu.

646x404“Rolul vietii mele este, fara dubiu, maternitatea. Am hotarat, la un moment dat, impreuna cu Norris, sa avem un copil. A fost o minune pe care am asteptat-o! Fiecare zi din timpul sarcinii care trecea cu bine era o izbanda pentru noi!”, a povestit Corina, care ulterior s-a despartit de Mageanu.

Pictorialul ce a insotit materialul este exploziv, infatisand-o pe Corina Danila cu o coafura bogata, neobisnuita, acoperita doar de o rochie alba, vaporoasa.

Corina bebeCorina Danila a impresionat atunci si cu o coafura total neobisnuita. Pe coperta, Corina apare la bustul gol, acoperita doar de un bebelus pe care il tine in brate. In celelalte fotografii, umerii Corinei sunt acoperiti cu un sirag fantezist. (I.S.)