Showbiz, Stiri

Corina Caragea, seducătoare de la 18 ani!

Frumoasa prezentatoare, senzaţională în costum de baie

Corina 2

Corina Caragea a intrat în atenţia publicului de timpuriu, prin apariţia sa în videoclipul unei trupe. Este vorba despre trupa Bliss, care a fost una dintre cele mai apreciate formatii de la sfarsitul anilor 2000, dupa cei patru baieti care au stat la baza succesului suspinand toate fetele.

Dupa ce au lansat albumul de debut si au facut furori in topuri cu melodia „Doar tu esti”, baietii au facut o modificare in componenta formatiei. Succesul melodiilor lor a fost legat si de femeile frumoase pe care le-au avut in videoclipuri, prima dintre acestea fiind chiar prezentatoarea de stiri sportive Corina Caragea.

corina1

Bruneta a aparut in videoclipul „Doar tu esti”, aratand inca de pe atunci ca este facuta pentru o cariera in televiziune. Imbracata in costum de baie, pe plajele de la Marea Neagra, Corina a fost o prezenta agreabila inca de pe atunci.

„La 18 ani visul meu era sa profesez in domeniul pe care mi l-am ales – jurnalismul. Portretul Romaniei din viitor il creionam in nuante destul de sumbre. Am fost descurajata de cei din jur care bagau mana in foc ca iti trebuie pile, relatii, spaga, m-am lovit de multe ori de fraza „asa merge in Romania, ce sa ii faci?”, insa sunt un exemplu viu ca NU, in Romania nu reusesti doar daca ai pe cine trebuie in spate, in pat sau in buzunar. Eu mi-am implinit visul, am intalnit situatii de toate felurile si sunt exact unde ma simt foarte bine, fac ce imi place”, povesteşte Corina.

corina-caragea-18-ani-1-decembrie_1

Visul ei s-a împlinit deşi este uşor diferit. „Imi imaginam ca voi lucra intr-o redactie, cu siguranta. Asa a fost planul si asa a iesit. Realitatea mi-a depasit insa imaginatia pentru ca eu ma gandeam ca voi lucra la un ziar sau revista, nu visam sa apar la televizor. Tin minte ca ma uitam la Oana Andoni de acasa si o vedeam ca pe alta planeta, departe de mine, nici gand sa fiu colega de pupitru cu ea intr-o zi. Jurnalismul de investigatie ma atragea pe atunci. Intamplarea a facut sa ajung intr-o redactie de sport, iar perseverenta si pregatirea au facut sa treaca de atunci 8 ani – de scris, prezentat, pregatit stiri din sport”, mai spune bruneta.

 

blank