Corina Bud
Showbiz

Corina Bud cucerește cu pozele în costum de baie și la 44 de ani. Imaginile cu artista pe plajă au făcut furori

Corina Bud este una dintre cele mai cunoscute artistei din România și, deși în ultima perioadă nu a mai fost activă în industria muzicală, cântăreața nu a uitat de fanii săi, postând deseori imagini pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent cu tot ce face.

Recent, artista a stârnit admirația urmăritorilor săi de pe Instagram după ce a postat mai multe fotografii de la plajă, în costum de baie, demonstrând că frumusețea nu are vârstă. La 44 de ani, Corina Bud impresionează cu silueta sa tonifiată și cu aspectul mereu tânăr și radiant.

Corina Bud

În fotografiile postate pe rețeaua de socializare, ea s-a bucurat de soare și de peisajul exotic, etalându-și abdomenul plat într-o ținută îndrăzneață. Cântăreața a purtat un costum de baie format din două piese, pe care l-a accesorizat cu un lanț argintiu și a prins o eșarfă în zona coapselor.

„Ești cea mai superbă femeie”/ „Wow, arăți incredibil! Te invidiez pentru cum arăți la 44 de ani”/ „Corina, ești o adevărată inspirație pentru noi toate!”/ „Nu-mi vine să cred că ai 44 de ani! Arăți mai bine decât multe femei la jumătatea vârstei tale.”, sunt doar câteva din comentariile pe care artista le-a primit la cea mai recentă postare a sa.

Corina Bud


Chiar dacă a împlinit 44 de ani luna trecută, Corina arată la fel ca atunci când a devenit celebră și puțini ar ghici că are un copil de 14 ani. Se mândrește cu același trup tonifiat pe care îl afișa în anul 2004, atunci când a atins succesul cu piesa „Nimeni nu ne poate despărți”. Secretul frumuseţii sale sunt exerciţiile fizice şi o alimentație echilibrată. În plus, și perioada frumoasă pe care o trăiește își pune amprenta asupra stării ei de bine și chiar și a felului în care arată.

blank