Corina Bud
Featured, Life

Corina Bud, comparată cu Miley Cyrus pe rețelele sociale. Cum s-a fotografiat celebra cântăreață

Corina Bud este recunoscută pentru aparițiile nonconformiste. Artista alege creații vestimentare care mai de care mai îndrăznețe nu doar pe scenă, ci și în viața de zi cu zi, iar de curâns ea și-a impresionat fanii.

În cea mai recentă imagine de pe rețelele sociale, cântăreața apare într-o fustă scurtă, pusă în valoare de inserturi transparente în părțile laterale, pe care a asortat-o cu un tricou alb și o geacă cu un imprimeu vesel. Mai mult de atât, artista și-a completat ținuta cu o pereche de adidași albi, cu platforme, care surpind prin aplicațiile din pene roz.

”Un fel de Miley Cyrus.”, a comentat un fan, în timp ce un altul a apreciat: ”Cea mai frumoasă!”
corina bud
Artista Corina Bud a dezvăluit că nu este adepta operaţiilor estetice şi nu se gândeşte să apeleze la bisturiu în viitorul apropiat sau îndepărtat.

“Sub nici o formă nu m-am gândit să îmi pun silicoane. Mă încântă bustul meu aşa mic cum e şi consider că e mult mai sexy aşa. Sunt ok cu sânii mei mici, de Kate Moss. Toată lumea are sâni puşi, însă eu mă simt mai specială aşa, compensez cu un posterior de J. Lo”, a declarat Corina acum ceva vreme.

corina bud