Showbiz, Stiri

În copilărie, Andreea Esca o încasa bine de la tatăl său

Incredibil! Dumitru Esca îşi „altoia” copilul cu cureaua!

tatal_andreei_esca

Andreea Esca, una dintre cele mai mari vedete de la noi din tara, a avut parte de o educatie mai severa atunci cand era mica. Dumitru, tatal ei, a marturisit ca isi mai altoia fiica cand aceasta il supara.

Copilaria vedetei nu a fost deloc una usoara, ea fiind indrumata mereu spre cea mai buna educatie, iar tatal ei a avut intotdeauna asteptari mari de la ea.

„Tata este foarte serios. Cand eram mica, era obsedat sa am note bune, rezultate bune la inot. Era foarte sever si uneori ma pedepsea. Nu aveam trai cu el daca nu mergeam foarte bine”, a marturisit Esca.

tata andreea_esca_si_parintii

Şi, după „moda” vremurilor, tatăl actualei vedete o altoia cu cureaua din piele. Dumitru Esca a recunoscut ca isi mai batea fata: „Nu mai tin minte, dar cand eram foarte suparat, ii mai dadeam si niste curele”.

Desi mama Andreei Esca a incercat sa intervina de mai multe ori intre cei doi, tatal Andreei Esca s-a tinut in continuare de conceptia pe care o avea, privind educatia fiicei sale.

„Cand el a tipat la ea odata, ca nu era cuminte, l-am intrebat de ce trebuie sa o faca sa-i fie frica de un barbat… Iar el a trebuit sa-mi explice mie ca el nu e orice barbat, ci ca e tatal ei. Atunci am inteles si eu”, a marturisit Lucia Esca.

 

blank