Showbiz, Stiri

Copilăreşte! Cruduţa se joacă la malul mării… cu tăticul!

Daniela Crudu are cu cine să se joace, cu iubitul ei Mihai Costea, alături de care trăieşte o adevărată poveste de dragoste.

Daniela piscinaÎnsă tatăl ei, Nelu Crudu, este atât de încântat de fiica lui şi de ajutorul pe care i l-a acordat pentru renovarea casei, încât ajunşi la mare se joacă cu Daniela ca şi cum amândoi ar fi copii de 10 ani.

Daniela Nelu 1Tăticul spune deseori că are cel mai bun “ginerică” pentru că îl ajută cu bani şi îl plimbă în mini-vacanţe.

Daniela NeluAstfel, Nelu Crudu are motive de bucurie în fiecare zi, pentru că Daniela şi Mihai, cât şi fiica mai mică, Ana-Maria, şi iubitul ei îl ajută şi fac în aşa fel încât să nu-i lipsească niciodată nimic, nici din casă, nici din frigider. Bonus, aceştia îl plimbă la munte sau la mare.

De curând, Nelu Crudu a terminat de renovat apartamentul său din Ferentari, evident, pe banii fetelor lui. Şi-a schimbat gresia şi faianţa, şi-a montat aer condiţionat, şi-a schimbat şi uşa de la intrare.

Aşa că în mini-vacanţă, tatăl brunetei a dat în mintea copiilor şi s-a bălăcit în piscină jucându-se cu Daniela, încercând să o tragă în apă.

Ştie că fetele lui sunt foarte ocupate, mai ales Daniela cu emisiunea ei, dar când pleacă pe undeva cu Mihai negreşit îl iau şi pe el.

blank