Un şofer a accidentat grav un bărbat şi un copil de un an şi şapte luni, sâmbătă seară, în Craiova, apoi a fugit de la locul accidentului. Poliţiştii îl caută în tot oraşul, dar şi în localităţile limitrofe.

Polițiștii craioveni îl caută pe conducătorul auto care sâmbătă seara a accidentat grav un bărbat și un copil (fetiţă) de un an și șapte luni. Victimele traversau o trecere de pietoni pe bulevardul Dacia, din Craiova, când au fost lovite de un autoturism.

„Este vorba despre conducătorul unui autoturism care circula dinspre Gară către cartierul Brazda lui Novac, și încercând să evite impactul cu un alt auto care acorda prioritate pietonilor a virat la stanga și l-a lovit pe bărbat și copil. Autorul a fugit de la fața locului”, a declarat Mihaela Gîrd, din cadrul biroului de presă al IPJ Dolj.

Victimele au fost preluate de SMURD Dolj și duse la Spitalul Județean de Urgență Craiova. Polițiștii au intrat în posesia imaginilor suprinse de camerele video montate în apropierea trecerii de pietoni pentru a-l identifica pe conducătorul mașinii implicată în accident.

Pentru identificarea şi prinderea şoferului, au fost puse filtre atât în Craiova cât și în localitățile limitrofe.