Economic

Consultanta-cedo.ro, adresa online care duce catre restabilirea dreptatii

Nedreptatea doare la fel de tare ca o boala grava, ca o pierdere importanta, ca un esec si ca decesul unei persoane dragi. Omul respectiv se simte amenintat in societate, mai ales cand justitia a comis o eroare impardonabila in ceea ce-l priveste. Si asemenea delicte se produc atat in Romania, cat si in alte tari dezvoltate ale lumii sau ale Europei.

Au fost cazuri in care un om a pierdut cinci ani din viata din cauza unei hotarari nedrepte a unui complet de judecata. Cinci ani inseamna enorm. In plus, detentia marcheza pe viata persoanele sensibile si in mod special pe cele care stiu ca nu au comis nimic care sa le priveze de libertate.

Multi tac, sufera si nu actioneaza de teama. Se tem:

-de esec. Esecul inseamna o alta amaraciune in suflet, condamnarea la suferinta dupa ce ranile primei nedreptati inca nu s-au vindecat;

-de cheltuieli carora nu le pot face fata. Serviciile unui avocat bun costa, dar fiecare om nedreptatit trebuie sa gandeasca pozitiv. In urma rejudecarii procesului sau la CEDO poate primi despagubiri din care sa achite toate cheltuielile si care sa il ajute sa puna la punct si o afacere.

-de mediatizarea cazului si de eventuala reclama negativa. Opinia publica se imparte de obicei in doua: jumatate tine cu victima, in timp ce cealalata jumatate considera ca victima a facut ea ceva rau de a atras ghinionul asupra ei.

Din punct de vedere moral, omul are indatorirea sa lupte pentru restabilirea nevinovatiei sale si a drepturilor sale si singura cale este adresa https://www.consultanta-cedo.ro/.

Nu este greu de ajuns pe site-ul Casei de Avocatura Grigoriu & Grigoriu, iar in acela loc persoanele nedreptatite pot gasi cazuri similare cu ale lor care au fost admise pentru rejudecare la CEDO si speranta lor va creste.

Da, au fost cazuri in care o persoana a fost judecata cu maxima neglijenta si desi era nevinovata a fost condamnata pe nedrept la 5 ani de detentie.

Citește și  BCE, inflaţia este în scădere în zona euro

Calea pana la victorie a fost lunga, dar avandu-i alaturi pe sotii Grigoriu, lui A.S i s-a parut scurta, mai ales ca la capatul ei se afla victoria. Nevinovatia sa a fost dovedita si prin urmare, statul roman a fost condamnat la plata unei despagubiri uriase. Apelul statului roman pentru contestarea executarii a fost anulat pe drept.

De ce au oamenii indatorirea sa lupte pentru drepturile lor? Fiindca nu este cinstit ca un om sa fie pedepsit pe nedrept si socotit in mod abuziv vinovat.

In plus, sistemul juridic din statele europene se pot corecta ca urmare a condamnarilor CEDO.

Dar oamenii au probleme si cu bancile. Pentru a cumpara o casa, multi oameni au recurs la credite pe 20-30 de ani. Tineretea este condamnata la economii pentru obtinerea unei case sau a unei masini, in sfarsit, a unor lucruri de pret.

Inainte de a face creditul, oamenii au calculat atent valoarea ratei, veniturile obtinute, cheltuielile lunare si au considerat ca se por descurca. Dar nu a trecut mult timp si ratele au crescut nepermis de mult, dand peste cap calculele atente facute de cei care au accesat credite. De la 2000 de lei s-a ajuns la 3000 de lei. Clientii bancilor au fost revoltati de aceste neconcordante dintre contractul semnat si evolutia creditului. Multi s-au adresat sotilor Grigoriu care i-a reprezentat la CEDO si au castigat procesul cu banca.

Oamenii pot avea multe nemultumiri si pot solicita consultanta acestor avocati foarte buni, sa vada daca este posibil sa castige la CEDO. In arest, conditiile sunt inumane si detinutii sunt supusi unor tratamente degradante. Este adevarat ca au gresit, dar arestul reprezinta perioada de penitenta si de indreptare.

Dar nedreptatea este strigatoare la cer cand cineva ajunge in acel loc din cauza greselii sau a incapatanarii unui magistrat. Au fost cazuri in care instanta, plictisita de proces, a refuzat audierea unui martor cheie care ar fi dus la o incadrare mult mai usoara a faptelor si la o condamnare mai mica.

Citește și  Se dau bani de la stat. Cine sunt cei care pot primi până la 37,5 milioane de euro. Hotărârea de Guvern a fost publicată în Monitorul Oficial

Daca erorile de orice natura se pot juca mult timp cu destinele oamenilor, sotii Grigoriu ii ajuta sa obtina rejudecarea procesului la CEDO si sa castige procesul.

Oricat de mari ar fi onorariile specialistilor, clientului ii ramane o suma insemnata din despagubiri care ii poate schimba viata in bine.

Dar sotii Grigoriu pot fi solicitati si pentru procese interne, fiind disponibili sa ajute romanii sa lupte pentru drepturile lor.

Pe site-ul casei de avocatura vizitatorul gaseste tot ce are nevoie:

-informatii despre avocatii care au fondat firma;

-portofoliul profesional al acestora care contine cazuri castigate la CEDO, in curs de judecare sau care au fost admise;

-datele de contact ale avocatilor;

-dosarele de care se pot ocupa acesti specialisti apreciati datorita performantelor lor;

-tarifele percepute ca oamenii sa stie dinainte.

Limbile oficiale ale site-ului sunt romana si engleza, iar pentru usurarea sarcinii celor care au nevoie de avocat urgent exista categoria contact rapid.

In functie de abilitatile de comunicare ale solicitantilor de servicii, acestia se pot programa pentru consultanta telefonic, prin intermediul unui mesaj trimis la adresa de e-mail sau completand si expediind formularul de contact de pe site.

Sotii Grigoriu sunt la curent cu legislatia nationala si internationala, cu schimbarile de procedura de la CEDO, asa se explica succesul lor. Multe dintre procesele castigate la CEDO au fost admise fiindca a fost incalcat articolul 3 din Conventia Drepturilor Omului.

Romanii care aleg sa mearga pana in panzele albe sa castige dreptatea este bine sa apeleze la specialisti, fiindca numai acestia pot pune la punct un dosar care sa fie eligibil pentru rejudecare la Curtea Europeana de Justitie.

blank