Showbiz, Stiri

Constantin Iosef vorbeşte în premieră despre divorţul de vedeta TV

A divorţat de Teo la sfârşitul anului 2012 şi, de atunci, fostul soţ al vedetei a evitat să discute despre acest eveniment neplăcut din viaţa sa. Acum însă, Constantin Iosef a decis să dea cărţile pe faţă şi face dezvăluiri-şoc despre căsnicia lui cu vedeta TV, dar şi despre relaţia pe care o au în prezent.

Untitled-6_47510e_b0404b5a41

Constantin Iosef, fostul soţ al lui Teo Trandafir, locuieşte de mai bine de un an în Franţa, unde trăieşte o poveste de dragoste cu Manuela, femeia care a fost prima şi marea lui iubire încă de când avea 18 ani. Contactat de Libertatea, bărbatul, care până acum a refuzat să dea şi cel mai mic detaliu despre căsnicia de numai şase luni cu vedeta TV, a mărturisit, în premieră, că, practic, fosta soţie a fost cea care l-a ajutat să-şi regăsească fericirea în braţele actualei partenere.

“Teo a fost persoana nepotrivită, dar providenţială. În urma căsătoriei amândoi am avut de câştigat. Ea s-a întors în televiziune, aşa cum şi-a dorit, iar eu, datorită ei, am regăsit- o, după 20 de ani, pe Manuela, marea mea dragoste. M-am reîntâlnit cu ea după divorţ, în momentul în care prietenii noştri comuni au pus-o la curent cu ce mi se întâmplase. Este total fals ceea ce s-a insinuat, cum că din cauza ei m-am despărţit de Teo. Eu şi Teo nu ne potriveam, eram total diferiţi, ne certam de fiecare dată când ieşeam în oraş, pentru că aveam percepţii diferite”, a mărturisit Constantin Iosef pentru Libertatea.

Fostul rugbist a făcut şi o destăinuire-şoc, şi anume că el se răzgândise în privinţa însurătorii cu doar o săptămână înainte de nuntă: “Mi-am dat seama de atunci că nu-i bine să fac acest pas şi, cu o săptămână înainte, am plecat de acasă. Până la urmă, am cedat şi din cauza presiunilor care s-au făcut asupra mea, dar şi pentru că am zis că poate o să ajungem să ne cunoaştem mai bine şi o să ne înţelegem. Din acest motiv, am întârziat să depunem actele la primărie câteva zile. Pot spune însă că eu nu simt că am fost însurat, nu consider că aceea a fost o căsătorie, eu nu eram acolo. Teo ştia dinainte de nuntă că nimic nu era în regulă”.

Teo i-a interzis s-o mai caute

În ceea ce priveşte relaţia lui actuală cu Teo, Constantin Iosef face o dezvăluire neaşteptată. La cererea fostei soţii, s-a văzut nevoit să întrerupă orice legătură cu ea: “De atunci, de la divorţ, Teo nu a vrut să mă mai vadă, deşi eu înainte de a pleca i-am spus că ne oprim în acel punct cu căsnicia noastră. La notar, când am divorţat, m-am dus singur, iar ea l-a chemat acasă, ca să nu dea ochii cu mine. Mă mai ţin însă la curent prietenii cu ceea ce i se întâmplă. Chiar îi doresc să fie fericită, aşa cum sunt şi eu acum”.