Actualitate, Stiri

Constanţa: 17 focuri de armă pentru prinderea unor hoţi

Hoţii au operat la conducta de petrol de lângă Cernavodă

focuri de arma

Jandarmii constănţeni au tras 17 focuri de armă, luni dimineaţă, pentru prinderea a trei persoane care încercau să fure petrol din conducta situată în apropierea localităţii Saligny de lângă Cernavodă, doi dintre suspecţi fiind reţinuţi.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, o patrulă de jandarmi a observat, luni dimineaţă, în jurul orei 03.00, în extravilanul localităţii Saligny, trei persoane care încercau să sustragă produs petrolier din conducte.

Pentru oprirea lor au fost trase 17 focuri de armă, fără să se înregistreze victime sau pagube materiale, reuţindu-se prinderea doi dintre suspecţi.

Aceştia aveau un autoturism de teren înmatriculat în alt stat, în care oamenii legii au găsit mai multe instalaţii artizanale pentru sustragerea produselor petroliere, precum şi un rezervor improvizat, cu o capacitate de aproximativ două tone, care era gol.

Cei doi suspecţi, de 26 de ani şi 32 de ani, au fost reţinuţi pentru tentativă la furt calificat, poliţiştii Secţiei 6 Rurale Cernavodă continuând cercetările pentru identificarea şi prinderea celei de-a treia persoane implicate.