Connect-R
Showbiz

Connect-R, surprins de replica fiicei sale, Maya, când a pus-o să aleagă între el și Misha, fosta soție: „Tati, dacă ai avea doi copii, ai putea să…”

Connect-R și fosta lui soție, Misha, au divorțat în urmă cu aproape 6 ani, dar au rămas în relații bune de dragul fiicei lor, Maya. Deși viața de artist este solicitantă, cântărețul petrece destul de mult timp cu micuța și este, de multe ori, surprins de inteligența și perspicacitatea de care dă dovadă, la numai 9 ani. Iată ce răspuns i-a oferit Maya când a pus-o să aleagă între el și fosta soție!

Connect-R și Misha au divorțat după numai 5 ani de căsnicie, infidelitatea artistului stând la baza separării lor. Au păstrat o relație de strânsă de dragul fiicei lor, Maya, astfel încât să nu simtă absența niciuna dintre părinți. Mai mult decât atât, continuă să petreacă vacanțele împreună și nu lipsesc de la evenimentele importante din viața micuței, care a debutat recent în actorie, în filmul „Băieți deștepți’. Invitat în podcastul lui Speak, Connect-R a vorbit despre relația dintre el și Maya, pe care o provoacă la dialog și care îi oferă răspunsuri pe măsură, deși are o vârstă fragedă.

Connect-R

Connect-R, surprins de replica fiicei sale, Maya, când a pus-o să aleagă între el și fosta soție
Connect-R a relatat un dialog între el și fiica lui, în urma căruia a rămas fără cuvinte. Artistul a întrebat-o pe Maya pe cine iubește mai mult dintre părinți, iar după multe ezitări, micuța a făcut o comparație neașteptată.

„E o vorbă: „Vai de părinții care nu ascultă de copii!’. O întrebam pe fii-mea mereu: „La ce te gândești?’ Mai stătea cu capul pe geam. Mi-a zis la un moment dat: „De ce trebuie să mă gândesc tot timpul la ceva?’. Am zis că eu sunt prost.

La un moment dat o tot tachinam: „Pe cine iubești mai mult, pe mami sau pe mine? Eu am văzut că pe mine, cu mine îți place să stai mai mult’. Ea zicea că nu eu „ba da, ba da’ și la un moment dat zice: „Tati, dacă ai avea doi copii, ai putea să îl iubești pe unul mai mult și pe altul mai puțin?’. Mi-a rupt capul’, a povestit Connect-R.

„Noi suntem încă o familie’

Citește și  Victor Slav renunta si la cariera pentru Bianca.

Connect-R spune că încă formează o familie cu fosta soție, Misha, și fiica lor, Maya, la 6 ani de la pronunțarea divorțului. În mai multe rânduri, a dat de înțeles că și-a dori o împăcare cu mama fiicei lui, însă ea nu este de acord cu acest plan.

„E o relație bună! Noi suntem încă o familie, lucrurile nu s-au definitivat. Îmi găsesc timp, duminicile mi le petrec la mama, stau cu sora mea, cu tatăl meu, cu Maya. Maya doarme jumătate de săptămână la mine. În vacanțe plecăm în trei, adică alături de mama Mayei, de Misha’, a spus artistul pentru VIVA!.

Connect-R

Sursa foto: Facebook

blank