Featured, Showbiz

Connect-R şi Misha s-au împacat, le fel de discret cum au şi divorţat

Aproape un an întreg, tabloidele au tot scris, paparazzi au tot vânat, iar presa de scandal a speculat că Misha și Connect-R au probleme în căsnicie. Și chiar dacă vreme îndelungată au tot fentat răspunsul clar, până la urmă destăinuirea a venit din partea cântărețului: sunt divorțați de mai bine de un an!

Surpriza a fost colosală, mai ales că dincolo de problemele lor de cuplu, pe partea cealaltă, a părinților, nimic nu a părut să scârție. S-au străduit, a lămurit Connect-R tot pe Instagram situația. Că Maya, fiica lor, nu are de ce să resimtă această situație, așa că el și mama ei se vor comporta în continuare precum o familie.

Vacanțe împreună și mesaje cu subînțeles

Tot pentru ca micuța lor copilă să nu resimtă efectele divorțului dintre ei, toate vacanțele le-au petrecut împreună. De curând au stat câteva săptămâni în Zanzibar, pe o plajă exotică, iar pozele provocatoare urcate de Misha i-a pus pe gânduri pe internauți. Mai ales că fotograf i-a fost nimeni altul decât fostul soț.

Iar zvonul pare să capete tot mai mult contur. În special după vizita la Disneyland Paris, de unde Connect-R a postat o poză cu Misha cu perucă, cu un mesaj interesant.

Cert e că acum nimeni nu ar mai fi surprins dacă așa cum au tăinuit divorțul, foștii soți țin ascunsă și împăcarea.

Problemele de sănătate ale copilului, motivul rupturii

Cel puțin așa au susținut pentru presa mondenă apropiați ai cuplului. Flacăra iubirii a ars mereu între superba blondă moldoveancă din Galați și pasionalul cu inimă de țigan din mahalaua Bucureștilor, însă fiica lor s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate care le-au dat viața peste cap.

Pe Ștefan Mihalache, așa cum se numește în buletin solistul celebru după hitul ”Eu vara nu dorm”, situația l-a băgat practic în depresie, iar faptul că Misha, ca mamă, s-a dedicat exclusiv fetiței, a accentuat această stare.

Relu și Mihaela, dragoste ca-n cântece

Relu, cum îi spun prietenii, și Mihaela, așa cum o cheamă de fapt pe cântăreață, s-au văzut, s-au plăcut, au făcut repede un copil și apoi nuntă mare. Naș le-a fost Pepe, iar petrecerea a fost una de pomină, cu mirele și nașul urcând pe scenă și cântându-le invitaților.

Connect-R avea 31 de ani când s-a însurat, iar Misha, doar 22. Iar căsnicia lor a durat, pe hârtie, doar 4 ani. Tabloidele susțin însă că minunea s-a întâmplat de Paște, iar cei doi artiști ne vor surprinde iar după divorț cu o altă… nuntă!

blank