Showbiz, Stiri

Connect-R şi Misha s-au certat din cauza copilului

Ce poate să intervină între cei doi soţi, ca ei să aibă primele discuţii în contradictoriu?!

11-vdt-connectr-fb_b8816b2c96

Connect-R şi soţia lui, Misha (22 de ani), au început să numere zilele până se va naşte fetiţa lor. Deşi acesta e un moment fericit pentru orice cuplu, între cei doi solişti au apărut câteva divergenţe. Connect-R (31 de ani) vrea ca soţia sa să stea cât mai mult cu bebeluşul, în timp ce Misha îşi doreşte să revină pe scenă în luna martie.

Deşi cariera sa se află în plină ascensiune, graţie hitului “Tenerife”, Misha şi-a ascultat cuminte soţul şi a decis să renunţe la toate proiectele pentru a nu-şi pune sarcina în pericol. Însă frumoasa blondină pare decisă să nu facă întru totul aşa cum îi cere Connect-R, căci, în timp ce cântăreţul o vrea acasă pe o perioadă cât mai lungă, ea speră să revină pe scenă cât mai repede.

Tocmai de aceea, Misha a anunţat că intenţionează să revină pe scenă în luna martie, când bebeluşul lor va avea doar două luni.

Această decizie pare a nu fi pe placul lui Connect-R, care încă mai încearcă s-o convingă să stea cât mai mult acasă.

“Contractul Ralucăi, cea care i-a luat locul Mishei în proiectul cu DJ Sava, expiră în martie, asta întrucât soţia lui Connect-R a anunţat că se va întoarce la muncă. Nu e totul însă bătut în cuie, fiind posibil ca Misha să se răzgândească. Acesta este, de fapt, singurul lucru asupra căruia cei doi soţi nu prea cad de acord, în rest, ei se înţeleg de minune”, a declarat o sursă apropiată celor doi.

 

blank