Showbiz, Stiri

Connect-R si Misha, chinuiti la nunta.

Chiar daca au fost numai in zambet la nunta, duminica trecuta, Connect-R si Misha au trecut prin clipe tensionante la petrecerea de dupa casatorie.

connect-r si misha

Misha a marturisit ca nu a mancat nimic toata noaptea si ca a incercat ca toti invitatii sa fie fericiti si binedispusi.

“Inca ne mai revenim (n.r. dupa nunta). E pacat ca nu poti sa profiti de tot ce ti se pregateste. Eu nu am mancat nimic, nici macar tort nu am mancat. Nu ai timp, stai cu invitatii, ciocnesti, faci poze, toata lumea te cheama la dans. La hotel am fost terminata, numai la asta ma gandeam. Cand a venit Connect-R, am fost ok. Fiica noastra cred ca a fost la biserica si la restaurant parca, pana in ora 12. E cuminte, a fost atenta, a savurat momentul”, a spus Misha.

Connect-R a declarat ca nici pentru el nu a fost multa distractie si ca relaxarea a inceput dupa ora 12.

“Ne-am distrat dupa o anumita ora. Pana atunci, a fost o munca nebuna din partea tuturor. Ne-am chinuit. Dupa ora 1, dupa ce am bagat cateva pahare, a fost extraordinar. Eu am mancat, aveam nevoie de energie.
Cel mai frumos moment a fost la biserica, am plans amandoi. Am crezut ca Misha radea de mine, dar se abtinea sa nu planga. Am crezut ca nunta o sa ne coste de o sa ne rupa. Ne-am inselat.

Locatia unde am facut noi are si meniuri la 65 de euro, a parut luxul de pe lume la noi, dar nu am platit mult. am avut 8 bucatari si 22 de ospatari, patronul ne-a indeplinit orice dorinta, a declarat Connect-R, pentru Antena 1.