Showbiz, Stiri

Connect-R o relanseaza pe Misha in muzica

Connect-R isi relanseaza sotia in muzica. La mai bine de un an de la retragere, dupa ce a dat nastere unei fetite, Misha se pregateste sa revina pe scena, inainte de sarbatori.

Connect-R-o-relanseaza-pe-Misha-in-muzica--Iata-ce-proiect-pregatesc-de-sarbatori-

In timpul in care sotia lui Connect-R a stat acasa cu fetita lor, Dj Sava, ramas fara solista, a facut din nou echipa cu Raluka. De curand, Raluka a inceput sa isi promoveze proiectele solo iar Dj Sava a reluat deja lucrul in studio cu Misha.
Dj Sava si Misha au avut un succes enorm cu piesa „Tenerife” iar acum pregatesc noi hit-uri, chiar alaturi de Connect-R. „Connect-R vrea sa o ajute pe Misha sa se relanseze, asa ca a acceptat sa cante si el in prima piesa a Mishei cu Dj Sava. Melodia se cheama „Te Strig” si va fi lansata in luna decembrie, mai devreme decat isi propusese. Ei doreau sa scoata piesa in ianuarie, initial. Dar daca tot vin sarbatorile, poate mai prind ceva concerte de Craciun, Revelion. In acest fel nu numai Connect-R va aduce bani acasa, ci si Misha, mai ales ca de sarbatori, pretul e mai mare pentru concerte.

De cealalta parte, Raluka a mai lansat o piesa noua, „Never Give Up”, la care a filmat si videoclip si incearca sa-si promoveze cariera solo”, au declarat surse din lumea muzicii pentru presa mondena.

blank